Ak Partili Köse'den Düvenci Beldesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Köse'den Düvenci Beldesine Ziyaret

Ak Partili Köse\'den Düvenci Beldesine Ziyaret

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Düvenci Beldesi’ni ziyaret etti.

08.08.2014 16:07

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında Düvenci Beldesi'ni ziyaret etti.

Düvenci beldesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Başbakan Erdoğan'a destek istedi.

30 Mart yerel seçimlerinde Düvenci'nin Ak Parti'ye gereken desteği verdiğini dile getiren Köse, "Verdiğiniz bu destekle sorumluluğumuz bir kat daha arttı. Düvenci'nin sorunlarını biliyoruz ve yakın takipçisiyiz. 30 Mart'ta AK Parti'ye verdiği desteği 10 Ağustos'ta Başbakan Erdoğan'a da vereceğine inancımız tam" dedi.

Beldedeki sorunların çözümü noktasında çalışmaların devam ettiğini kaydeden Köse, belirli bir plan dahilinde tüm sorunların zamanla çözüleceğini dile getirdi.

Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın ise, artık bahane üretme zamanı değil, icraat zamanı olduğunu söyledi.

Düne takılmadan geleceği planlayacaklarını dile getiren Yalçın, "Zaman zaman belde halkımızla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacağız. Bu buluşmalarda yaptığımız çalışmaları ve yapamadıklarımızı anlatacağız. Yapılacak çalışmalarda belde halkının da görüşüne başvuracağız. Akıl akıldan üstündür. Göremediğimiz bir eksik, varsa yaptığımız bir hata onu hep birlikte çözüme kavuşturacağız" dedi.

USLU, KÜLCÜ VE KÖSE'YE TEŞEKKÜR

Konuşmasında AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'ya da teşekkür eden Yalçın, "Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında belediyemizde çalışan işçilerin istihdam sürelerinin uzatılmasında milletvekilimiz Salim Uslu büyük bir destek verdi. Beldemize yaptığı ziyarette de kendisine ilettiğimiz sorunlarla yakından ilgilendi. Göreve başladığımız günden itibaren bize her zaman destek olan milletvekilimiz Salim Uslu, belediye başkanımız Muzaffer Külcü ve merkez ilçe başkanımız Mustafa Köse'ye teşekkür ederim" diye konuştu.

Köse'ye ziyarette AK Parti Merkez İlçe yöneticileri Ayhan Boyraz, Yasin Özübek ve Mustafa Külcü eşlik etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Köse'den Düvenci Beldesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement