AK Partili İlknur Denizli, Göztepeliler ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Partili İlknur Denizli, Göztepeliler ile Buluştu

AK Partili İlknur Denizli, Göztepeliler ile Buluştu

AK Parti Konak Belediye Başkan adayı İlknur Denizli, Göztepe ve Küçükyalı'da yaptığı esnaf ziyaretleriyle seçim çalışmalarına devam etti.

28.03.2014 19:08  Güncelleme: 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli, Göztepe ve Küçükyalı'da yaptığı esnaf ziyaretleriyle seçim çalışmalarına devam etti. Esnafın yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Denizli, seçim çalışmalarının son derece olumlu geçtiğiniz söyledi.

ÖNCÜ BELEDİYE

Göztepe'nin hareketli günlerinin geride kaldığını anlatan Denizli, sözlerine şöyle devam etti: "Göztepe son 10 yıl içinde her geçen gün geriye gitti. ve bugün eski parlak zamanlarını arar hale geldi. Güzelyalı Parkı'na kadar bölgede belediyenin hiçbir katkısı olmadı. Trafik artık içinden çıkılmaz hale geldi. Rahmetli Ahmet Piriştina'nın başarılı bir projesi olan Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi yeterince değerlendirilemiyor. Bu merkez İstanbul'da ya da başka bir şehirde olsaydı, haftanın 7 günü 24 saat etkinlik yapılırdı. Hem sanatsever İzmirliler her aradıklarını bulurlar, hem de semt ekonomik olarak hareketlenirdi. İzmir'deki bu içe kapanık anlayışı değiştireceğiz. Kültür merkezleri, çocuk parkları, spor alanları ile Göztepe'yi yeniden canlandıracağız."

Esnafın, "Belediye nerede? Onun yapması gerekenleri biz mi yapacağız?" sorularıyla karşılaşan İlknur Denizli, "Yerel yöneticiler şehrin ritmine, canlılığına ayak uyduramıyorlar. Sorunların çözmeleri gerekirken şehrin ritminin gerisinde kalıyorlar. Yarını bugünden planlayamadıkları için çözüm için hep geç kalıyorlar. Oysa belediye projeleri planlayan, başlatan ve takip edip hızla bitiren lokomotif kurum olmalıdır. Biz 24 saat çalışan belediye vaat ediyoruz" şeklinde yanıt verdi.

GENÇ NÜFUSU GERİ GETİRECEĞİZ

İlknur Denizli, İzmir'de son 10 yılda yerel yönetimlerin hizmetsizliğinin bir sonucu olarak pastanın büyütülememesinden dolayı gençlerin İstanbul'a kaçtığını belirterek, "Göztepe ve Güzelyalı'da sokakta dolaşırken gençlerle neredeyse karşılaşmadım. Bu şehrin yarını olan gençlerimiz nerede? Onlar olmadan yarınlarımızı nasıl tasarlarız? Gençler iş ve AŞ derdine düşüp, başta İstanbul olmak üzere başka şehirlere gitmişler. Bu durumun herkesin içini acıtması gerekiyor. Bu tablodan en çok da yöneticiler sorumluluk duymalıdırlar. Yatırımları neden İzmir'e çekemediklerini, İzmir'i neden cazibe merkezi yapamadıklarını kendilerine sormalıdırlar. Bizim her alanda olduğu gibi belediyecilikte de umudumuz gençlerdir. Yapacağımız projeler ile gençler İzmir'de işsiz kalmayacak. İstanbul'a göç eden gençlerimizi İzmir'e geri getireceğiz. Yeni yetişen nesillerin İzmir'de iş bulmalarını sağlayacağız. Yetişmiş insan gücü en değerli kaynağımız ve ufkumuzdur. Doğal kaynaklarımız ve turizm potansiyelimizle onları buluşturarak İzmir'i Türkiye'nin gözbebeği yapacağız. Bilişim ve yazılım gibi katma değeri yüksek sektörleri geliştirerek İzmir'i yeni ve daha yüksek hedeflere taşıyacağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Partili İlknur Denizli, Göztepeliler ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement