AK Partili Denizli: Konak'taki Çılgın Projem Belediyecilik - Son Dakika
Yerel

AK Partili Denizli: Konak'taki Çılgın Projem Belediyecilik

AK Partili Denizli: Konak\'taki Çılgın Projem Belediyecilik

AK Parti Konak Belediye Başkan adayı İlknur Denizli, Konak'taki çılgın projesini açıkladı.

27.03.2014 22:24  Güncelleme: 22:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı İlknur Denizli, Konak'taki çılgın projesini açıkladı. Konak'ın iki yüzü olduğuna dikkat çeken Denizli, "Konak'ın bir görünen, bir de görünmeyen yüzü var. Bu iki yüz arasında o kadar çok fark var ki; ilk hedefimiz bu farkı kapatmak olacak. Benim çılgın projem, Konak'ta belediyecilik yapmaktır." dedi.

İnönü Caddesi'ni bir uçtan bir uca gezen Denizli, Konak'ın tüm semtlerinde olduğu gibi "Bizi kurtarın" feryatlarını duydu. Esnaf, mahallelerinde görmeye alışık oldukları Denizli'yi çiçeklerle karşıladı.

İzmirlilerin yoğun ilgisi karşısında Denizli sözlerine şöyle devam etti: "Konak'ta nüfusun yarısı aşağıda, diğer yarısı da yukarıda yaşıyor. Bu iki Konak'ın hayat standartlarını birbirine yakın seviyeye getirmediğimiz sürece, bu kenti ileriye götürmemize imkan yok. İki Konak'ı buluşturup bir bütün olarak kalkındıracağız. Eğitimden sağlığa, yaşadığı mekanlardan park bahçesine kadar, Konaklının derdi bizim derdimiz olacak.İzmir hizmetten o kadar uzaklaşmış ki; gerçek belediyecilik hizmetleri bile çılgın proje kabul ediliyor."

ORTA REFÜJE ÇİÇEK EKİLMESİYLE ÖVÜNÜR HALE GELDİK

İzmir'in lokomotif bir kent olduğunun altını çizen Denizli, "İzmir geçmiş 30 yılını özlüyor. Oysa kentler gelecek 30 yılın hayallerini kurmalıdırlar. Artık İzmir'de hayal kuramaz hale geldik. Orta refüjlere çiçek ekilmesiyle övünür hale geldik. Bize 7 yıldır değiştirilemeyen teleferiği, bitmeyen metroyu, deşarj ettikleri atıklarla kirlettikleri körfezi unutturmaya çalışıyorlar. Tek yaptıkları; mazeret bulmak ve suçu Ankara'ya yüklemek. Bu kentin yerel hizmetleri konusunda soru sormayı unutturmak istiyorlar." dedi.

10 YILDIR TEKNOLOJİ BULUNAMADI

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bu kentin çehresini değiştirecek hiçbir projesinin bulunmadığını ifade eden Denizli sözlerine şöyle devam etti: "Eski yapılanları tekrar tekrar anlatmayı marifet sayıyorlar. Hiçbir sorunu çözmedikleri gün gibi ortada. Harmandalı'nda halk "bu çöplük ne zaman patlar?" diye korkusundan uyuyamıyor. 10 yıldır katı atık bertaraf tesisi yapılacağı söyleniyor. Ancak yapılan hiçbir şey yok. Sayın başkan 10 yıldır teknoloji arıyor. Hala bulamadı."

30 MARTTA 10 YILIN HESABI

Genel siyasetin yerini yerel siyasete bıraktığını aktaran Denizli, sözlerini şöyle bitirdi:

"İzmir'de sokak, genel siyasete kulaklarını tıkamış durumda. Herkesin derdi yerel sorunlar. Toplanmayan çöp, engellinin binemediği otobüs, trafikte harcadığı süre, bulamadığı otopark, rahat yürüyemediği kaldırım İzmirlilerin en başta gelen dertleri. İzmirli 10 yılda çok ciddi kredi vermiş olmasına rağmen, CHP'li yerel yönetimlerin bunu iyi kullanılamadığını görüyor. 30 Mart'ta, hizmetsiz geçen 10 yılın hesabını soracak." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Partili Denizli: Konak'taki Çılgın Projem Belediyecilik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement