AK Parti'li Atila, Dadaşlar'a Gitti - Son Dakika
Yerel

AK Parti'li Atila, Dadaşlar'a Gitti

AK Parti\'li Atila, Dadaşlar\'a Gitti

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila, Erzurum Kültür ve Dayanışma Vakıf'nın yeni başkanı, işadamı Yusuf Kırkpınar'ı ziyaret etti.

19.12.2013 10:58  Güncelleme: 11:06

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila, Erzurum Kültür ve Dayanışma Vakıf'nın yeni başkanı, MHP eski milletvekili işadamı Yusuf Kırkpınar'ı ziyaret etti.

Erzurum Kültür ve Dayanışma Vakıf'nın yeni başkanı Yusuf Kırkpınar ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen AK Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila, sivil toplum örgütleriyle ilgili projelerini anlattı

Belediye başkanlığına seçilmesi halinde Bayraklı ile ilgili projeleri hakkında bilgi veren Atila, "Belediye başkanı seçildiğim takdirde STK'larla iş birliği yaparak Bayraklı'da yapılacak her türlü projede görüş ve önerilerini alacağım. Bayraklı halkı ve STK'larla birlikte yönetime ortak katılımlar sağlayarak birlikte yöneteceğiz. Hiçbir kesime düşünceye ve görüşe ayrıcalıklı davranmayacağım. Her kesime eşit hizmet götüreceğim" şeklinde konuştu.

Erzurum Kültür ve Dayanışma Vakıf'nun yeni başkanı, MHP eski milletvekili işadamı Yusuf Kırkpınar ise, "AK Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila'ya seçim çalışmalarında başarılar dileRİM. projelerinin insan odaklı olmasından dolayı da memnuniyet duyduğumu ifade etmek isterim" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'li Atila, Dadaşlar'a Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement