AK Parti Zafer Yemini Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti Zafer Yemini Etti

AK Parti Zafer Yemini Etti

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3'üncü dönemde de yerel seçimler için yeniden aday gösterilince AK Parti İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri yemekte bir araya geldi.
Başkan Yılmaz ve İl...

05.12.2013 16:46

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3'üncü dönemde de yerel seçimler için yeniden aday gösterilince AK Parti İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri yemekte bir araya geldi.

Başkan Yılmaz ve İl Başkanı Ömer Sayın'ın yerel seçimler hakkında katılımcılara birbirinden önemli mesajlar verdiği yemekte, Bolu Belediyesi dahil olmak üzere bütün belediyeleri kazanmak için zafer yemini ettiler. Yemeğe AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Merkez İlçe eski başkanı Erol Özak ile İl, Merkez İlçe ve Belediye Meclis üyelerinden oluşan yaklaşık 80 kişi katıldı. Temayül yoklaması, kamuoyu yoklamaları ve il başkanı ile milletvekillerinin değerlendirmeleri sonrası, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden aday gösterilen Yılmaz, 29 Kasım'daki adaylık ilanının sonrasında teşkilatlarla buluştu.

Dört ismin adaylık için büyük bir yarış içine girdiği Ak Parti'de, 3'üncü dönem için yeniden aday gösterilen Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyelerinin şahsına gösterdiği destekten dolayı teşekkür etti. Birlik ve beraberlik rüzgarları esen yemekte partisinin il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyelerine seslenen ve artık adaylık sürecinin sona erdiğini, birlik beraberlik içinde Ak Parti'nin başarısı için çalışacaklarını söyleyen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Teşkilat toplantılarımızın bitmesi üzerine hem bir araya gelelim hem de teşekkür edelim istedik. Ayrıca önümüzdeki döneme nasıl bakmamız gerektiği ile ilgili de bir araya gelmemiz gerekiyordu. Bu dönemde tabi hem il yönetimi hem ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri hatta mahalle temsilcilerimiz olarak bana büyük bir teveccüh gösterdiniz, hepinizden Allah razı olsun. İnşallah bu teveccühünüze bundan önce layık olduğumuz gibi bundan sonrada layık olacağımızı ifade etmeye çalışıyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın ardından Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın konuşma yaptı. Yeni bir sürece girdiklerini söyleyen Sayın, "Hiçbir insan arkasına bakarak önüne yürüyemez. Artık arkamıza dönüp bakmayı bırakıp, önümüze bakmak, bakışlarımızı ufuklara doğru yönlendirmek durumundayız. Çünkü önümüzde önemli bir seçim var ve unutmayın ki bir atasözünde olduğu gibi 'İnsanların en zayıf oldukları nokta kendilerini en güçlü hissettikleri noktadır' derler. O nedenle biz sanki bir oyla seçimi kazanacakmışız gibi o bir oyu alabilmek için sandıklar açılıncaya kadar o gayret göstermek durumundayız. Nasıl bir oy alsak seçimi kazanacakmışız gibi çalışmamız lazım" şeklinde konuştu. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Zafer Yemini Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement