AK Parti Urla Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Urla Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Urla Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Urla Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

20.02.2013 08:52

AK Parti Urla Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

Toplantıya AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, İl Başkan Yardımcısıları Mustafa Cenger, Hayrettin Uçak, Fırat Aytekin, Urla İlçe Başkanı Tarkan Bakırlı, Urla İlçe yönetimi, gençlik ve kadın kolları ile mahalle temsilcileri katıldı.

İlçe Başkanı Bakırlı toplantıda, seçim için teşkilat çalışmalarının hızla devam ettiğini, Urla Teşkilatı olarak seçimlere hazır olduklarını belirtti. Urla Belediyesi'nin faaliyet raporunu da eleştiren Bakırlı, "Sarkan kabloların toplanması, caddedeki ağaçların sayımı, kaynak yapımı, elektrik prizlerinin tamiri" gibi çalışmaların faaliyet olarak sunulmasını komik bulduğunu dile getirdi.

Milletvekili Sait de konuşmasında; " Türkiye'nin su sorunları vardır. Ülke olarak su fakiri olduğumuzu bilmelisiniz. Hayatın her aşamasında suyu israf etmememiz gerektir. Peygamber Efendimiz bir hadisinde 'akarsu kenarında bile olsanız suyu israf etmeden kullanın' demiştir. Yer altı sularının kullanımını takip etmek için çalışmalar yapılıyor, amacın tarım çalışanlarından su parası almakla ilgisi yoktur" dedi.

Seçime ilişkin de konuşan Sait, "Seçim çalışmalarının hızlı ve ciddi olarak devam etmesi gereklidir. İzmirli'nin artık CHP Belediyelerine tahammülü kalmadı. İzmirli için belediyelerin CHP'den alınarak hizmet getirilmesi gerekmektedir. Türkiye'nin önündeki en büyük engel terör, bunun durdurulması için hükümet olarak ciddi çalışmalar yapıyoruz. 8 Mart'ta Diyarbakır gezisi yapacağız. Urla'nın TOKİ sorununun çözümü için bizzat Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile görüşeceğim" dedi.

Toplantı sonunda sandık sorumluları arasında yapılan çekilişte bir adet tablet PC hediye edildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Urla Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement