AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik'ten Poyrazlar Köyü'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik'ten Poyrazlar Köyü'ne Ziyaret

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik\'ten Poyrazlar Köyü\'ne Ziyaret

AK Parti Sakarya Milletvekili Dr.

08.07.2012 17:36

AK Parti Sakarya Milletvekili Dr. Hasan Ali Çelik Poyrazlar köyünü ziyaret etti. Çelik'e ziyaretinde Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Kılıç da eşlik etti. Poyrazlar Köyü sakinleriyle bir araya gelen Milletvekili Hasan Ali Çelik bölgenin Turizm Bölgesi olması gerektiğini söyledi.

Poyrazlar köyü muhtarı Nevzat Saçar, köy temsilcisi Muzaffer Tarcan, aza Süreyya Yetim, köy sakinlerinden olan işadamı Kemal Kenar ve kalabalık bir topluluk Vekil Çelik'in ziyaretinde hazır bulundu. Meclisin tatile girmesiyle Sakarya'ya gelen milletvekili Çelik sık sık bu ziyaretlerini yapacağını belirtti.

Poyrazlar Köyü muhtarı Nevzat Saçar, köy olarak tek eksiklerinin bozuk olan köy içi yol olduğunu belirterek diğer hizmetlerin gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bölgeye yapılan yatırımlara dikkat çeken Milletvekili Hasan Ali Çelik, sadece bölgeden geçen demiryolu projesinin şu andaki yatırım maliyetinin 600 trilyona ulaştığını, bölgeye ciddi bir değer katacağını belirterek, "Poyrazlar gölü daha geniş anlamda turizme hizmet etmesi gerekiyor. Köy halkımızın da bunun nimetlerinden daha fazla yararlanması gerekiyor" dedi.

Bozuk olan yollarla ilgili gerekli yerlere sorunu ileteceğine değinen Çelik, bu bölgede bilinçli tarım ve modern seracılığın yapılması gerektiğinin altını çizerek, hayvancılığın da kısmen yapılabileceğini belirtti.

Poyrazlar gölünün geniş amaçlı turizme hizmet verebileceğini, konaklanılabileceği gibi bir kısmıyla da sosyal donatı alanı olabileceğini anlatan Çelik, Poyrazlar Gölü'nün nimetlerinden de köy halkının yararlanması gerektiğini belirtti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik'ten Poyrazlar Köyü'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement