AK Parti Milletvekilleri Bir Takım Ziyaretlerde Bulunmak Üzere Kars'a Geldi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekilleri Bir Takım Ziyaretlerde Bulunmak Üzere Kars'a Geldi

AK Parti Milletvekilleri Bir Takım Ziyaretlerde Bulunmak Üzere Kars\'a Geldi

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof.Dr.Kars'a geldiler.

11.05.2012 13:15

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, bir takıminceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere

Kars'a geldiler. Milletvekillerini havaalanında partililer ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Seçildikleri günden itibarek ayda en az 4 kez Kars'a gelen AK parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç, il genelinda AK Parti hükümeti tarafından yapılan yatırımları yerinde görerek ilgili kurum yetkilillerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

AK Parti Milletvekili Ahmet Arslan, Kars'ın etrafından binaların ve inşaatların yükselmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

Karslılar artık başka şehirlere göç etmediğini belirten Arslan; "Artık hemşehrilerimiz evini barkını bırakarak başka illere gitmiyor. Kars'ta her yerde yeni binalar yükseliyor. Vatandaşlarımızın evlerini kooperatiflere veriyor. Modern binlar yapılıyor. Bunda en büyük etkende

AK Parti hükümetinin Kars'a yaptığı uluslar arası yatırım ve projler oluyor. Çünkü artık Kars'ın kabuğunu kırdıüını aklı başında, akli salim herkes biliyor. Çünkü Kars yakın gelecekte Türkiye'nin ticaret merkezi olacak" dedi.

AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç'ta yaptığı açıklamada, "Kars'ta olumlu gelişmeler yaşanıyor. Bunları bizler Ankara'dan yakından gözlemliyoruz. Artık Karslılar dışarıya gitmiyor. Karslı kendi memleketine yatırım yapıyor. Çünkü Kars hem inanç turizmi, hem, kış turizmi, hem doğa turizmi ve hem de dünyanın sahip olmadığı Ani harabelerini bağrında barındırıyor. Demiryolunun tamamlanması, lojistik merkezin açılması ve Kars Barajının devre girmesiyle birlikte karsın bütün dinamikleri harekete geçecek. İşte bunun için artık Kars herkese cazip hale gelecek. Biz Kars'ın gelişmesi, kalkınması ve önün açılması için çalışıyoruz" diye konuştu.

AK Parti milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti İl Başkanlığı'na geçerek burada bir süre İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, yöenetim kurulu üyeleri be partililerke görüştüler. Milletvekilleri daha sonra bir takım ziyaretler gerçekleştirmek üzere Kars'ın Digor İlçesi'ne gittiler. Milletvekillerinin yarında Akyaka ve Arpaçay İlçesi'ni ziyaret edecekleri kaydedildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekilleri Bir Takım Ziyaretlerde Bulunmak Üzere Kars'a Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement