AK Parti Konya Teşkilatı'ndan Karapınar ve Bozkır'da İftar Programı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Konya Teşkilatı'ndan Karapınar ve Bozkır'da İftar Programı

AK Parti Konya Teşkilatı\'ndan Karapınar ve Bozkır\'da İftar Programı

AK Parti Konya İl Teşkilatı'nın  "Ramazan Sevincini Paylaşıyoruz" sloganıyla yürüttüğü ilçe iftarları, Bozkır ve Karapınar'da devam etti.

26.07.2013 17:06

AK Parti Konya İl Teşkilatı'nın  "Ramazan Sevincini Paylaşıyoruz" sloganıyla yürüttüğü ilçe iftarları, Bozkır ve Karapınar'da devam etti.

AK Parti Konya Milletvekili Harun Tüfekci Bozkır'da düzenlenen iftarda,  oluşturdukları kardeşlik tablosunun tüm Müslüman ülkeler arasında da yayılması temennisinde bulundu.

Ramazanın bereket ayı olduğunu ve bundan azami şekilde faydalanılması gerektiğini ifade eden Tüfekci, "Gün Mısır için, Irak için, Somali için, Afganistan için Suriye için Filistin için ve dünyanın daha birçok yerinde sıkıntı yaşayan Müslüman kardeşlerimize dua etme günüdür. Bizler artık Müslüman ülkelere önderlik yapan bir gücüz. Bunu çekemeyenler ülkemizi karıştırmaya çalışıyor. İnşallah bunlara fırsat vermeyeceğiz. Biz birlik ve beraberlik içinde oldukça onlar Türkiye'den bir tuğla bile koparamayacaklar. Ben bu güzel ramazan günlerinin İslam aleminin birlik ve beraberliğine vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

İftara, AK Parti Konya İl Başkanvekili Mustafa Dündar, AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Memduh Çelmeli, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu üyeleri Ramazan Özkaya, Tahir Erbil ve Abdülkadir Özöğür ve çok sayıda katıldı.

-Karapınar'daki iftar

AK Parti Konya Milletvekili Prof. Dr. İlhan Yerlikaya Karapınar'daki iftarda, Suriye, Filistin ve Mısır'da devam eden sıkıntıların bitmesinin İslam ülkeleri arasındaki birliktelikten geçtiğini belirtti.

Gezi Parkı odaklı olayların Türkiye'deki refahı, kalkınmayı bozmaya çalışanların oyunu olduğunu ifade eden Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Türkiye'yi ve bizi bütün dünya takip ediyor. Bu birlik ve beraberliği bozmamız gerekmektedir. Bugün maalesef dünya üzerindeki birçok Müslüman ülkesi sıkıntıda. Bu, İslam ülkeleri arasındaki birlik eksikliğinden kaynaklanıyor. Eğer biz İslam ülkeleri olarak kaynaşmayı, dayanışmayı ve birliği arttırabilirsek bu tür sıkıntılar azalacak. Müslümanlar daha rahat bir yaşam sürecek. İnşallah ramazan ayı buna vesile olur."

İftara, AK Parti Konya İl Başkanvekili Serhan Güngör, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, AK Parti Karapınar İlçe Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Kavak ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Konya Teşkilatı'ndan Karapınar ve Bozkır'da İftar Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement