AK Parti Kırşehir İl Başkanı Av. Salih Çetinkaya Açıklaması - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Av. Salih Çetinkaya Açıklaması

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Av. Salih Çetinkaya Açıklaması

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Av.

17.01.2012 13:09

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Av. Salih Çetinkaya, İlçe Danışma Meclisi Toplantısında yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarının 8 yılda uluslararası arena da ve tüm yurtta büyük başarılar elde ettiğini belirtti.

Toplantıya, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Av. Salih Çetinkaya, AK Parti Mucur İlçe Başkanı Hüseyin Güngör, AK Parti Boztepe İlçe Başkanı Levent Altıntaş, AK Parti Kaman İlçe Başkanı Av. Alparslan Güzel,

belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve partililer katıldı.

İlçe Danışma Meclisi toplantısında ilçelerin eksikleri ve yapılabilecek faaliyetler hakkında bilgi alışverişi yapılırken, programda konuşan AK Parti Kırşehir İl Başkanı Av. Salih Çetinkaya, AK Parti iktidarıyla Türkiye'de nelerin değiştiğini anlattı.

Kırşehir merkezi başta olmak üzere ilçelerinde, beldelerinde ve köylerinde güzel çalışmaların yapıldığını Türkiye ölçeğinde önemli bir örnek olarak Kırşehir'in gösterilebileceğini söyleyen Çetinkaya, Kırşehir'in tamamını daha güzel ve yaşanabilir hale getirdiklerini, bunun devam etmesini sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

Çetinkaya "Gerçekten Kırşehir'in tamamında çok güzel şeyler yapılmıştır.

Bu yapılanları vatandaşlarla her zaman her yerde paylaşmamız gereklidir. Bundan önceki iktidarların yaptıkları 5 yıl, 10 yıl süren projeleri 2 yıl veya daha kısa zamanlarda tamamlayıp hizmete açtık. Türkiye'ye ve halkına güvenen, halkının da seçtiği vekillere, başkanlara güvenen bir partinin yaptığı hizmetlerdir. Türkiye'nin bütün yerleşim yerlerinde örgütlü olarak çalışan tek parti ve başkanlıkları ile temsilcilikleriyle vatandaşa en iyi hizmeti vermeye çalışan tek partidir" şeklinde konuştu.

AK Parti iktidarının 8 yılda uluslar arası arenada ve ülkede büyük başarıları elde ettiğini kaydeden Çetinkaya, bütün ilçe teşkilat mensuplarının ve belde yöneticilerinin her zaman vatandaşın içerisinde olması gerektiğini hatırlattı. Toplantı, görüş alışverişinin ardından sona erdi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kırşehir İl Başkanı Av. Salih Çetinkaya Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement