AK Parti Kars il Başkanı Basınla İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

AK Parti Kars il Başkanı Basınla İftarda Buluştu

AK Parti Kars il Başkanı Basınla İftarda Buluştu

AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, basına önem verdiklerini, basında yer alan sorunları çöme noktasında gazetecilerle uyum içinde olduklarını belirtti.

29.07.2012 18:19  Güncelleme: 09:23

AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu,

il teşkilatı olarak basına önem verdiklerini, basında yer alan sorunları çöme noktasında gazetecilerle uyum içinde olduklarını belirtti.

AK Parti İl Başkanı Ensar Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanı Özgür Tuğrul, teşkilat mensupları, AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç'ın katıldığı iftar yemeğinde konuşan İl Başkanı Erdoğdu; "Kars'ta AK Parti il teşkilatı olarak basına ve basın mensuplarına önem veriyoruz.

Kars'ın genel anlamda basında yer alan ve alamayan sorunlarını, her zaman dikkate alıyoruz.

Bu sorunları çözme noktasında, Hükümet, il teşkilatı, milletvekilleri, Belediye ve gazeteciler ile birlikte uyum içersinde çalışıyoruz" dedi.

İftar sonrası gazetecilere açıklamada bulunan AK Parti Kars millettekileri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, iftar yemeğini düzenleyen AK Parti Kars İl Başkanı Ensar Erdoğdu ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, basın mensuplarının varlığının önemine değindiler.

AK Parti Kars Milletvekili Yunus Kılıç, Ahmet Arslan ile birlikte, Meclis dışında kalan bütün boş zamanlarını, Kars'ta halkla içi içe geçirmek için gayret gösterdiklerini,

kenidleriinin yöresel tabirle "ayağına yeğin milletvekilleri" oduklarını söyledi.

Her çalışan insanda olduğu gibi hükümet ve kendileri tarafından da yapılan işlerin halk tarafından bilinmesi için basının önemine değinen Prof. Dr. Yunus Kılıç, "Bir yılı aşkındır Kars milletvekiliyiz. Bunun yükünü basın mensupları olarak sizler çekiyorsunuz. Biz ilimizde ki gelişmeleri sizlerin yazdıklarınızdan öğreniyoruz. Bu da bizleri mutlu ediyor. Her insan gibi bizlerde, Hükümetimiz olarak yaptığımız işlerin birileri tarafından bilinmesini ister. Sizlerde bu işin önemli emekçilerisiniz. Nereye gitsek bizlerle birlikte olduğu gibi karda kışta, şehrin sorunları üzerinde duruyorsunuz. Emin olunuz ki Kars'ta yapılanları ve yapılacak olanları sizler ne kadar aktarabiliyorsanız, halkımızda o kadar biliyor. Halkımızın yaşadığı ilde bir şeylerin değiştiğini ve yapıldığını görmesi de onların geleceğe yönelik umutlu bakmaları içinde son derece önemlidir. Bu nedenle, basının olmazsa olmaz bire görevi vardır. Basın isterse kısa bir süre içerisinde yapılan bir işi, bir bürokratı veya kişiyi karamsar ve geleceğe umutsuz bakacak duruma getirip, topluma da bu şekilde yansıtabilir. veya tam tersini de yapabilir. Ama biz her ikisini de istemiyoruz. Yani bize, hükümetimize, teşkilatımıza ne tos pembe bakın, ne de karamsar bakın istiyoruz. Olanı görün ve halkımıza olduğu gibi yansıtın. Biz bundan mutluluk duyarız" diye konuştu.

Daha sonra söz alan AK Parti Kars milletvekili Ahmet Arslan da, Kars'ta Hükümet tarafından çok şeylerin yapıldığına

dikkat çekti.

Arslan;

"Halkımızın beklentilerini bilmek, varsa eksikliklerimizi görmek, yaptıklarımızda da bir eksiklik varsa, onları tamamlamak ayrıca yaptıklarımızı anlatmak adına siz basın mensuplarının önemini biliyoruz. Tabi ki okuyucularınız ve seyircileriniz zannediyorlar ki sadece bizler bir şeyler söylüyoruz. Sizlerde bunu alıp olduğu gibi aktarıyorsunuz. Halbuki bu böyle değil ve sizler hayatın her alanında halkımızın içersindesiniz. Yaşananları ve problemleri yerinde gözlemliyor ve bu sorunlara vakıf oluyorsunuz. Yani olayların ciddi bir şekilde her an içersindesiniz. Bizlerde açıklamalarımızın öncesinde sizlerle sohbetler ediyoruz. Problemler ve sıkıntılar adına sizleri dinliyoruz. Daha sonra da sizlere yaptığımız açıklamalarda vatandaşı ve halkın temsilcileri olarak sizlerle birlikte bir süzgeçten geçiyor. Bunun soncunda da doğru olanı buluyoruz ve bu doğru olanı uygulamaya çalışıyoruz. Bu nedenle her zaman ifade ettiğimiz gibi siz basın mensuplarına müteşekkiriz" şeklinde konuştu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Kars il Başkanı Basınla İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement