AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kazdal Sakarya'da - Son Dakika
Yerel

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kazdal Sakarya'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kazdal Sakarya\'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zelkif Kazdal Sakarya'yı ziyaret etti.

04.08.2012 18:07

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zelkif Kazdal Sakarya'yı ziyaret etti. Kazdal, Sakarya'nın hızla büyüdüğünü ve geliştiğini, dünü ile bugünü arasında büyük farklar olduğunu söyledi.

Sakarya'da iftar programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zelkif Kazdal iftar programının ve kılınan teravih namazının ardından Orhan Camii Meydanı'nda vatandaşlarla sohbet etti. Kazdal, ardından AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Milletvekilleri Şaban Dişli, Ali İhsan Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile birlikte Kent Meydanı'nda düzenlenen Büyükşehir Belediyesi 19. Ramazan Kültür Etkinlikleri'ne katıldı.

19. Ramazan Kültür Etkinliklerinin düzenlendiği Kent Meydanı'ndaki stantları ziyaret eden Kazdal, vatandaşlarla tek tek sohbet etti. Milletvekilleri Şaban Dişli ve Ali İhsan Yavuz ise Rizeliler standı önünde vatandaşlarla horon tepti. Zelkif Kazdal, Sakarya'ya geldiğinden ötürü çok mutlu olduğunu belirterek, "Sakarya hızla büyüyor ve gelişiyor. Dünü ile bugünü arasında büyük farklar var. Sakarya'mızda çok coşkulu bir ortam ve mükemmel bir uyum var. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, teşkilat başkanlarımız, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarımız uyum içinde çalışıyorlar. Bu güzel ortamın devam edeceğinden eminim. Beni burada çok güzel ağırlayan vekillerimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi. AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz ise, "Sayın Genel Başkan Yardımcımızı Sakarya'da ağırlamaktan ve şehrimizin güzel ortamını kendisine göstermekten ötürü mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Şehrimizin geliştiğini görmek bize daha çok çalışma azmi veriyor. Güzel düşünce ve yorumları için kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kazdal Sakarya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement