AK Parti'den Düzce Üniversitesi Rektörü'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Düzce Üniversitesi Rektörü'ne Ziyaret

AK Parti\'den Düzce Üniversitesi Rektörü\'ne Ziyaret

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Düzce Üniversitesi rektörlüğüne seçilen Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'ı ziyaret etti.

19.06.2015 10:04  Güncelleme: 10:10

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Düzce Üniversitesi rektörlüğüne seçilen Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'ı ziyaret etti. Düzce Rektörlüğündeki ziyarete AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin'in yanı sıra Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, İGM Grup Başkan Vekili Cahit Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve İGM üyeleri katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın atamasıyla 15 Mayısta Düzce Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'a yeni görevinde başarılar dileyen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, " Düzce Üniversitesi rektörlüğünüz hayırlı olsun, Allah mahcup etmesin. Düzce'mizin gelişmesine büyük katkı sağlayan Düzce Üniversitemizin bundan sonraki dönemde daha çok başarılara imza atmasını temenni ediyoruz" ifadelerinde bulundu.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ise ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirterek, AK Parti'nin üç milletvekilini ve özellikle Düzce'deki seçim başarısını tebrik etti. Çakar, " Düzce'mize ve Üniversitemize en çok faydayı nasıl sağlarız diye düşünüyoruz. Biliyoruz ki üniversite ve kentin gelişimi paralel oluyor. Bu yüzden çalışmalarımızı tüm Düzce ve paydaşları ile yapacağız" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Düzce Üniversitesi Rektörü'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement