AK Parti'den Kuleönü Çıkartması - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Kuleönü Çıkartması

AK Parti\'den Kuleönü Çıkartması

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel Ve Pınar Taner Topsakal, Çalışmalarını Kuleönü Kasabasında Sürdürdü

10.06.2011 03:03  Güncelleme: 03:06

AK parti ısparta milletvekili süreyya sadi bilgiç, recep özel ve pınar taner topsakal, çalışmalarını kuleönü kasabasında sürdürdü. Kuleönü kasabası meydanında vatandaşlarla bir araya gelen ak partili adaylar, vatandaşlarla sohbet etti.

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Recep Özel ve Pınar Taner Topsakal, Kuleönü Kabası'ndan bugüne kadar gördükleri destek ve bundan sonra da görecekleri desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Kuleönü Kasabasında halka hitap eden AK Parti adayı Pınar Taner Topsakal, " Türkiye'mizin ve Isparta'mızın gelişmesi için Ak Partiye ihtiyaç vardır. 8,5 yıldır olduğu gibi ülkemizin gelişmesi AK Parti ile mümkün olacaktır.

Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde lider bir ülke yaratacağız. Çünkü, Ak parti bu ülkü için bir milattır. Türkiye'de en büyük değişim 2002 yılında Ak Parti'nin iktidara gelmesi ile başlamıştır ve halen de aralıksız sürmektedir. Herkesi birlik ve beraberlik içinde hizmet için Ak Parti'ye davet ediyorum" dedi.

Kuleönü Kasabasında halka hitap eden Recep Özel, önümüzdeki dönemde kalkınan ve gelişen bir ülke olarak istikrarı sürdüreceklerini belirtti. Recep Tayyip Erdoğan'ın dünya genelinde de bir lider olduğunu söyleyen Özel, "Türkiye dış ülkelerde çok önemli bir konuma geldi.

Başbakanımızın dik duruşu siz değerli milletini onurlandırmıyor mu? Bu dik duruş hepimizi çok gururlandırıyor. Ekonomisi en büyük 16. Ülke haline geldik ve hedefimizi önümüzdeki dönemde ilk on arasına girmek olarak belirledik.

Söyleyeceğimiz çok fazla bir şey yok başbakanımızı televizyonlarda görüyorsunuz, izliyorsunuz, orada yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyor." dedi.

Kuleönü Kasabasında halka hitap eden Süreyya Sadi Bilgiç, " bu ülkede hukukçuların değil, hukukun üstünlüğünün temsil edilmesi gerektiği yönünde bir karar çıktı ve halkın yüzde 58 oyla referandumdan "evet" oyunu destekledi.

Ancak bazı cepheler yüzde 58 oyla referanduma "evet" diyenleri ihanetle suçladı. "Referandumda 'evet' diyenlerin karşısında kimler vardı,

başta PKK onun meclisteki uzantısı BDP, onun yerel yönetimlerdeki uzantısı KCK, onun yanında CHP, ama hala sebebini anlayamadığım bir de MHP Hepsi aynı çuvalın içerisinde aynı nakaratla bu sivil anayasa değişimine karşı çıkıyordu.

Peki onları bu manada kim örgütlüyordu, kim onlara yol gösteriyordu? Bunu yapanlardan bir tanesi Türkiye'yi yıllardır hakimiyetleri altında tutan, Türkiye'deki bütün kurumları baskı altına alan üst yargıda konuşlanmış olan birtakım zevattı"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Hakkari mitinginde yaptığı konuşmasında KCK davasına avukatlık yaptığını, KCK uzantısına destek verdiğini öne süren Bilgiç, Kılıçdaroğlu'nun bu davranışlarına tepki gösterdiklerine belirtti.

AK Parti iktidarının orduya yapılan yatırımlardan bahseden Bilgiç, güçlü ordunun ancak bağımsız bir ordu ile mümkün olabileceğini belirterek, savunma sanayisini güçlendirdiklerini kaydetti.

20 milyar TL'nin üzerinde savunma sanayisine para aktardıklarını ifade eden Bilgiç, Türk mühendisleriyle Türk fabrikalarında savunma sanayisi için araç yapıldığını, ilk defa Türk tankların, füzelerin, savaş gemisinin üretildiğini belirtti.

Ayrıca Türkiye'nin ilk defa dünyada üçüncü ülke olarak insansız hava aracını yaptığını kaydeden Bilgiç, "Bu çalışmaların başrollerinde Türkiye Cumhuriyeti devleti ve onun evlatları var".

Sağlık alanında yapılan çalışmalardan bahseden Bilgiç, bir dönem insanların SSK'lı, Bağkur'lu diye ayrıldıklarını ve parası olanın özel hastaneye olmayanın da sınırlı hastaneye gidebildiğini aktardı.

Şimdi ise insanların istedikleri hastaneye gidip, istedikleri doktora muayene olabildiklerini vurgulayan Bilgiç, herkesin özel hastanelerden faydalanabildikleri, devlet hastanelerin de adeta özel hastaneler gibi hizmet verdiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel AK Parti'den Kuleönü Çıkartması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement