AK Parti'den 2 Bin Kişiye İftar - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den 2 Bin Kişiye İftar

AK Parti\'den 2 Bin Kişiye İftar

Kütahya’nın Simav ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından partililere verilen geniş katılımlı iftar daveti şölene dönüştü.

14.07.2014 13:27

Kütahya'nın Simav ilçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından partililere verilen geniş katılımlı iftar daveti şölene dönüştü.

Eynal Kaplıcaları Firuze Düğün Salonu'nda gerçekleşen iftar programına

Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Simav Belediye Başkanı AK Partili Süleyman Özkan, AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner, belde belediye ve teşkilat başkanları, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, partinin gençlik ve Kadın Kolları Başkan ve üyelerinin yanı sıra 2 bin dolayında vatandaş katıldı.

İftar öncesi konuklarını kapıda karşılayarak örnek bir ev sahipliği gösteren AK Parti Simav İlçe Başkanı Hüseyin Güner, programa katılanlara teşekkür etti.

Maliye Bakan Yardımcısı hemşerisi Abdullah Erdem Cantimur başta olmak üzere konuklarını ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Güner, son günlerine yaklaştğımız Ramazan ayının ülkemize, ilçemize ve milletimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

Tasavvuf müziği eşliğinde gerçekleşen yemeğin ardından partililere kısa bir konuşma yapan Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, hükümet olarak geçmiş dönemlerle mükayeyese bile yapılamayacak hizmetlere imza attıklarını bundan sonra da hizmetlere devam edeceklerini bildirdi.

Konuşmasında 10 Ağustosta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Cantimur, "10 Ağustos'ta milletimiz yüzde 50'leri geçen bir değerle Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı olarak seçerek Çankaya'ya gönderecek. Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığına seçildikten sonra yeni Türkiye'nin yolu açılacak. Yeni Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hem icraatın içinde olacak, hem halkın içinde olacak, hem hizmetleri takip edecek, hem Türkiye'nin dünyada daha çok itibar kazanması için gece gündüz demeden elinden gelen gayreti gösterecek" şeklinde konuştu.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den 2 Bin Kişiye İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement