AK Parti Bolu İl Teşkilatı Seçim Startını Verdi - Son Dakika
Yerel

AK Parti Bolu İl Teşkilatı Seçim Startını Verdi

AK Parti Bolu İl Teşkilatı Seçim Startını Verdi

AK Parti Bolu İl Teşkilatı yerel seçimler öncesi tam kadro basın toplantısı düzenleyerek seçim startını verdi.
Parti binasında düzenlenen basın toplantısına İl Başkanı Ömer Sayın, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü,...

08.12.2013 20:09

AK Parti Bolu İl Teşkilatı yerel seçimler öncesi tam kadro basın toplantısı düzenleyerek seçim startını verdi.

Parti binasında düzenlenen basın toplantısına İl Başkanı Ömer Sayın, AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu Belediye Başkan aday adayları Mücahit Kutlu, Abdullah Uzun, Tahsin Akduman, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve çok sayıda partili katıldı. Basın toplantısında ilk konuşmayı İl Başkanı Ömer Sayın yaptı. Sayın, "Bolu Belediye Başkanımız ve 3. dönem tekrar aday gösterilen Alaaddin Yılmaz beyi kamuoyunun huzurundan kutluyorum. Belediye Başkanımız 10 yıldan bu yana yaptığı hizmetlerle Bolu halkının gönlünde taht kurmuş ve güzel kentimizi bambaşka bir havaya sokmuştur. AK Parti Türkiye'de Belediye Başkanımız Yılmaz'da Bolu'da sürekli zirvede yer aldı. Zirvede kalmak zordur. Zirvede sert rüzgarlar eser. Biz birlik beraberlik içinde her türlü zorluğa göğüs germesini biliriz" dedi.

AK Parti'nin yok olmasını bekleyenlerin hayal kırıklığına uğrayacağını söyleyen Ömer Sayın, "Bizim diğer partilerden farkımız, bizim davamız var. İnandığımız değerlerimiz var. Biz bu yolda yürüyorsak el birliği gönül birlikteliği yaparak yürürüz. Aday adaylığı sürecinde dört arkadaşımız demokratik ortamda yarıştı. Genel merkezimiz Alaaddin beyle tekrar göreve devam edeceğimizi söyledi. Bize düşen artık aday adaylığı sürecini unutarak yerel seçimlerden zaferle çıkmak olacaktır. Bu teşkilatın başaramayacağı bir şey yoktur. Bunu da başaracak güçteyiz" diye konuştu.

Basın toplantısında rakiplerine meydan okuyan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Bundan önceki seçimlerde yaşanan aday adaylığı süreçlerinin bitiminde AK Parti teşkilatının nasıl birlik beraberlik içinde olduğunu görmüştük. Bugün de aynı manzara ile karşınızdayız. Ustalık dönemi talebimiz, teşkilatımız ve vatandaşlarımızın destekleriyle Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından uygun görüldü. Bu güne kadar belediyecilikte başarılı olduysak, bunun nedeni Ak Parti'nin geniş ve çalışkan ailesi sayesindedir. Ben böyle güçlü bir ailenin gücünü hissettiğim için bu kadar başarılı işlere imza attım. AK Parti belediyecilikten gelen bir partidir. Biz de görev yaptığımız 10 yıllık süre zarfında güzel yerlere getirdik. Kentimizi bambaşka bir vizyona kavuşturduk. Seçim çalışmalarında aday adayı arkadaşlarımla birlikte el ele vererek gönül birlikteliği içinde çalışacağız" ifadelerine yer verdi.

Geçmiş dönemlerde Bolu'ya bir çivi bile çakmayan kesimlerin bugün Bolu'yu yönetmeye aday olduğunu hatırlatan Başkan Yılmaz, "İlerleyen günlerde hem yaptıklarımızı hem de yapacaklarımızı kamuoyu ile paylaşacağız. Diğer partililer sadece hayal ederler. Onların bizim hedeflerimize ulaşmaları mümkün değil. Geçmiş dönemlerde Bolu için çivi çakmayan zihniyet bugün Bolu'yu yönetmeye talip oluyor" dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ise, "Türkiye'de şu anda bir kaos ortamı oluşturulmaya çalışılıyor. Milletimiz bu hesaplara gereken cevabı verecektir. Onların bir hesabı varsa Allah'ın da milletinde bir hesabı vardır. Bolu'da yerel seçimlerde bir oy daha fazla nasıl alabilmenin hesabını yaparak çalışacağız. Alaaddin bey başarılı hizmetler yaptı ve tekrar aday gösterildi. 3'ncü dönemde daha güzel işler yapacağından şüphem yok" şeklinde konuştu.

AK Parti Bolu Belediye Başkan aday adayı Abdullah Uzun da vatandaşların desteğiyle seçimden zaferle çıkacaklarını belirterek, "Aday adaylığı sürecinde 'bir AK Partilinin alternatifi diğer bir AK Partili' demiştim. Kim aday olursa olsun oyumuzu nasıl arttırmanın hesaplarını yapacağımızı dile getirmiştim. Gelinen noktada Alaaddin bey tekrar aday gösterildi. 30 Mart akşamına kadar durmadan çalışacağız. Seçimlerden vatandaşımızın desteği ile zaferle çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Seçim çalışmalarında kapı kapı gezeceklerini ifade eden AK Parti Bolu Belediye Başkan Aday adayı Mücahit Kutlu, "Aday adaylığı sürecinde 3 arkadaşımla birlikte güzel bir yarışa girdik. Hizmet yarışında Alaaddin bey tekrar aday gösterildi. Bundan böyle kapı kapı gezerek seçimde zaferle çıkmak için çalışacağız" dedi.

Basın toplantısında son olarak söz alan AK Parti Bolu Belediye Başkan Aday adayı Tahsin Akduman da ise şöyle konuştu;

"Alaaddin beye seçim sürecinde var gücümüzle destek olacağım. Elimden gelenin daha fazlasın yapmak için çalışacağım. AK Parti büyük bir aile ve bu ailede herkes birliktelik içinde çalışacaktır." - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Bolu İl Teşkilatı Seçim Startını Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement