AK Parti Adayı Barut, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Adayı Barut, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Adayı Barut, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

‘Manavgat Sevdamız gerçek’ sloganıyla seçim kampanyasını yürüten Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, köy gezilerini sürdürüyor.

27.02.2014 12:20

'Manavgat Sevdamız gerçek' sloganıyla seçim kampanyasını yürüten Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, köy gezilerini sürdürüyor.

Ak Parti Belediye Başkan adayı Recep Barut, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine devam ediyor. Recep Barut'un Sırtköy, Salur, Evrenler Yavşı, Dolbazlar ve Şişeler köylerine yaptığı gezilere Ak Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse de katıldı. Havai fişek gösterileriyle karşılanan Ak Parti heyetine Sırtköy'de akşam yemeği ikram edildi.

Recep Barut vatandaşlarla buluşmasında yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediye Yasası'nın köylerin gelişmesi ve daha yaşanabilir olması için önemli olduğunu ifade ederek, "Aslında bu yasa geçte olsa bir hakkın teslimidir. Bugüne kadar köylümüze verilmeyen ilçeyi idare etme hakkı ve Büyükşehir de söz sahibi olma hakkı bu yasayla birlikte köylülerimize verildi" dedi.

Büyükşehir Belediye Yasası'nın aleyhinde köylülere yönelik propaganda yapıldığını belirten Barut, "Aslında yasa gayet açık. Ne imarla nede hayvancılık ve tarımla ilgili herhangi bir sorun yok. Bu konuda başka partilerin söyledikleri aldatmacadan ibaret. Büyükşehir Belediyesi Yasası'nın uygulanmaya başlayacağı 31 Mart'tan itibaren köylerimizin altın yılları başlayacak, önümüzdeki dönem altın çağ olacak" şeklinde konuştu.

Barut, köyler için ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesi bütçelerinden en az yüzde 10 pay ayrılmak zorunda olunduğunu ve isteyen belediye başkanının bu oranı arttırabileceğini ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Adayı Barut, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement