Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer'e yardım eli uzattı - Son Dakika
Yerel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer'e yardım eli uzattı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın talimatıyla, Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer'e yardım edilmesi için harekete geçildi.

18.01.2024 11:16  Güncelleme: 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, faturalarını ödemek için fotoğraflarını satmaya başlayan Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer'e yardım talimatı verdi.

YETKİLİLER GÖREVLENDİRİLDİ

Edinilen bilgiye göre, Örümcer'in sosyal medya hesabından paylaştığı yardım talebi videosunun ardından Bakanlık harekete geçti. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş'ın talimatı üzerine, konuyla ilgilenmek üzere Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri görevlendirildi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Örümcer, 'Ben 70 yılları sanatçısı Serpil Örümcer'im. Bu fotoğraflarımı 200 liradan yardım amaçlı satıyorum, elektrik, su, doğalgaz faturamı ödemek istiyorum. Eğer bana yardımcı olursanız adınıza imzalı fotoğraflarımı göndermek istiyorum' ifadelerini kullanmıştı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer'e yardım eli uzattı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer'e yardım eli uzattı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer\'e yardım eli uzattı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer'e yardım eli uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Koray Gumran: Vay be teyzem anneme gösterdim resmini tanıdı biz bilmeyiz seni SENİ BU HALLERE DUSURENLER UTANSİN keşke o zaman kazandigin paralari daire alsaydı. HAYAT ZOR 68 6 Yanıtla
    suna genç: eski kaşarlardandır yeni nesil bilmez 22 52 ibrahim sari: Asgari ücrete çalışsa yine emekliydi ne yapmış yıllar boyunca 3-5 zenginin parasını yemiş yaşlanınca ortada kalmış. Şimdi de devlet yardım edecek yazıklar olsun yine devlete pirim ödemeyen birisi yardım alacak. Sonu mu ne olacak sigorta pirimi ödemediyse ölsün o onun kendi sorunu. 9 43

Advertisement