Ahmet Kurtuluş, AK Parti'den Resmen Aday Adayı - Son Dakika
Yerel

Ahmet Kurtuluş, AK Parti'den Resmen Aday Adayı

Ahmet Kurtuluş, AK Parti\'den Resmen Aday Adayı

2011-2014 yılları arasında AK Parti İzmir Sosyal ve Mali İşler’ den Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ahmet Kurtuluş, aday adaylık resmi başvurusunu yaptı.

20.02.2015 19:58

2011-2014 yılları arasında AK Parti İzmir Sosyal ve Mali İşler' den Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Ahmet Kurtuluş, aday adaylık resmi başvurusunu yaptı.

Genel seçim öncesi hareketlenen aday adaylık başvurularına bir önemli isim daha eklendi. 2011-2014 yılları arasında AK Parti İzmir Sosyal ve Mali İşler' den Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı'nı yürüten, teşkilatın önde gelen isimlerinden Ahmet Kurtuluş, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Aday Adaylık resmi başvurusunu yaptı.

Başvuru dosyasını AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Hasan Ali Kahraman'a teslim eden Kurtuluş; "Uzun dönem partimizin değişik kademelerinde görev aldım. En son İl Başkan yardımcılığı görevinde bulundum. İl yönetiminde görev aldığım süreçte AK Parti teşkilatı büyük liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşvikleri ile İzmir'de önemli başarılara imza attık. Kurucu Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın köşke çıkması ile bayrağı devralan Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile birlikte bu kutsal davaya kaldığımız yerden devam edeceğiz. AK Parti teşkilatının sade bir üyesi olarak emeği geçen diğer arkadaşlarımız gibi bundan sonra partimize parlamentoda hizmet etmek istiyoruz. Bizi destekleyen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. 7 Haziran'da hedeflediğimiz iktidara yeniden geleceğimize inancım tam. Allah yolumuzu açık etsin" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Kurtuluş, AK Parti'den Resmen Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement