Ahmet Çil, Erenler İçin Aday Adayı Oldu - Son Dakika
Yerel

Ahmet Çil, Erenler İçin Aday Adayı Oldu

Ahmet Çil, Erenler İçin Aday Adayı Oldu

AK Parti Adapazarı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Av.

22.10.2013 15:06

AK Parti Adapazarı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Av. Ahmet Çil, Erenler Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığı başvurusunda bulundu. AK Parti Erenler İlçe Başkanı Osman Hira'ya dilekçesini veren Çil, "Her başlangıçta bir hayır saklı olduğuna inanıyorum" dedi.

Erenler Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı olan Av. Ahmet Çil, aday adaylığı başvurusunu AK Parti Erenler İlçe Teşkilatında gerçekleştirdi. Dilekçesini İlçe Başkanı Osman Hira'ya veren Ahmet Çil, "11 yıldır süren AK Parti iktidarı ile ülkemiz bir istikrar ve gelişim atağı yaşıyor. Bu gelişmeye yerelde katkı sağlayabilmek amacıyla, AK Parti'nin Belediyecilik vizyonunun temel öğretilerini bilen ve bunları kendisine ilke edinmiş bir kardeşiniz olarak istedim ki, Sayın Başbakanımızdan ve bu partiye gönül vermiş büyüklerimizden öğrendiklerimizi, yerel yönetim alanında uygulamaya koyabilelim" dedi.

Erenler Belediye Başkanlığı onurunun kendisine verilmesi halinde, katılımcılığa açık, 'Ben değil biz diyen, sivil toplumu önemseyen, toplumsal gelişmelere duyarlı bir anlayışla halkın değerlerine sahip çıkacağını belirten Çil şöyle konuştu: "Değişim ve dönüşümü takip eden değil, bizzat gerçekleştiren, sosyal diyaloğa açık, dürüst, üretken, hizmet etmeyi seven, pratik ve cesur, kendiyle ve kentiyle, kimliğiyle, kültürüyle, ülkesiyle barışık, kendini değil kentini, yani Erenler'i düşünen bir başkan olacağımı ifade etmek istiyorum. Bu kararlılıkla, bu inançla yeni bir yolculuğa başladım. Her başlangıçta bir hayır saklı olduğuna inanıyorum. Aday adaylığı yarışı içinde olacak tüm arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum."

AK Parti Erenler İlçe Başkanı Osman Hira da Ahmet Çil'e hayırlı olsun dileklerini ileterek dilekçesini kabul etti.

1974 yılında Kamışlı Köyünde doğan Ahmet Çil, 1997 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 1997 yılından beri Sakarya'da avukatlık yapan, evli ve 2 çocuk babası olan Çil, 2004 yılından bu yana Adapazarı ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeliği görevlerini sürdürüyor. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Çil, Erenler İçin Aday Adayı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement