Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Vural Özçelik'ten Görbir'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Vural Özçelik'ten Görbir'e Ziyaret

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Vural Özçelik\'ten Görbir\'e Ziyaret

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Vural Özçelik, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği'ni ziyaret etti.

04.01.2012 13:58

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Vural Özçelik, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği'ni ziyaret etti.

Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Vural Özçelik, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği ziyaretinde dernek başkanı Erol Mutlu ve başkan yardımcısı Mahmut Kemikkıran'a merkezlerinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Nevşehir Devlet Hastanesi eski binasında hizmet veren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde, şu anda 20 hekimin görev yaptığı belirten başhekim Vural Özçelik, 2012 yılı içerisinde merkezlerindeki hekim sayısının 25'e yükseleceğini kaydetti.Hastalara daha iyi hizmet verebilmek için yeni diş üniteleri alarak poliklinik sayısını arttırdıklarını ifade eden Özçelik, şu anda günlük ortalama 500 hasta muayene ettiklerini açıkladı.

2011 yılında Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne başvuran hasta sayısının 104 bin 843 olduğunu söyleyen Başhekim Vural Özçelik "Nevşehirli vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla sürekli olarak yeni çalışmalar yapıyoruz. Bunlardan bir tanesini de özürlü hastalarımız için gerçekleştirdik. Daha önce merkezimizde zihinsel özürlü vatandaşlarımıza hizmet veremiyorduk. Bu nedenle Nevşehir Devlet Hastanesi ile ortak bir çalışma başlattık ve hastanemizin ameliyathanelerinden birini 15 günde bir kez biz kullanacağız. Ayrıca zihinsel özürlü hastalarımız için bir de anestezi uzmanı tahsis edilecek ve ameliyathanede özürlü hastalarımızın diş çekimi, dolgu ve tedavilerini yapabileceğiz." dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Vural Özçelik'ten Görbir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement