3 Mayıs Türkçülük Günü - Son Dakika
Yerel

3 Mayıs Türkçülük Günü

3 Mayıs Türkçülük Günü

MHP Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, 3 Mayıs Türkçülük günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

02.05.2014 17:28

MHP Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, 3 Mayıs Türkçülük günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ulucan, mesajında, "3 Mayıs 1944 tarihi, Türk milliyetçilerinin maruz kaldığı haksızlığa dur dediği gün olup, Türk milliyetçiliğini bir fikir olmaktan çıkarıp, bir hareket haline getirmiştir" açıklamasında bulundu.

"Türk milliyetçiliğinin güçlü olması, helal ve haramın birbirine karıştığı günümüzde Türk toplumuna ve Türk gençliğine yeni bir ruh kazandıracaktır" ifadelerini kullanan Ulucan, mesajında şunları kaydetti:

"Bunu başarmanın yolu Türk milletinin özüne dönüşü ile olacaktır. Özümüze sahip çıktığımızda neleri kazandığımıza, özümüzden uzaklaştığımıza nelerin elimizden gittiğine her gün şahit olmaktayız. Bütün bunlara dur diyebilmek için 3 Mayıs 1944 de gösterilen dik duruşa millet olarak sahip çıkmalıyız.  Bu duygu ve düşüncelerimle çıktıkları ülkü yolundan asla geri dönmeyen ve bunu hayat felsefesi edinmiş ülkü devlerini, başta Alparslan Türkeş, Hüseyin Nihal Atsız, Orhan Saik Gökyay, Necdet Sançar, Fethi Tevetoğlu, Zeki Velidi Togan, Muzaffer Eriş, İsmet Tümtürk ve daha birçok Türk milliyetçisini rahmet ve minnetle anıyoruz." - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 3 Mayıs Türkçülük Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement