Tırtılların Yolculuğu Görüntülendi - Son Dakika
Yaşam

Tırtılların Yolculuğu Görüntülendi

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde hava sıcaklığının artmasıyla ortaya çıkan tırtılların kelebeğe dönüşmek için yaptığı yolculuk, bir vatandaşın cep telefonuyla kaydettiği görüntülerle ortaya çıktı. Gülbahçe köyünde yürüyüş yapan Selma Gökçe, art arda sıralanmış tırtıl sürüsünün ilginç yolculuğunu kaydetti. Tırtılların birbirlerine olan sadakatini fark eden Gökçe, onların zarar görmemesi için bir süre refakat etti.

27.06.2023 12:31

Tırtılların yolculuğu böyle görüntülendi

TUNCELİ Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde hava sıcaklığının artmasıyla ortaya çıkan tırtılların kelebeğe dönüşmek için yaptığı yolculuğu bir vatandaş cep telefonuyla görüntüledi.

Çemişgezek ilçesine bağlı Gülbahçe köyünde yürüyüş yapan Selma Gökçe, art arda sıralanmış tırtıl sürüsünün ilginç yolculuğunu cep telefonuyla kaydetti. Sürüyü ilk bakışta yılan zanneden Selma Gökçe, yaklaştığında bunun bir tırtıl sürüsü olduğunu fark etti. Tırtılların sürü halindeyken birbirlerine olan sadakatini fark eden Gökçe, tırtılların zarar görmemesi için onların ilginç yolculuğa bir süre refakat etti.

Tırtılların Yolculuğu Görüntülendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Tırtılların Yolculuğu Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement