Soma Belediyesi Yeşil Alanlara Dikkat - Son Dakika
Yaşam

Soma Belediyesi Yeşil Alanlara Dikkat

Soma Belediyesi Yeşil Alanlara Dikkat

Soma Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, yeşil alanların bakımı ve yeni alanlar oluşturma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

29.09.2023 12:18  Güncelleme: 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soma Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, kırsal ve merkez mahallerdeki mevcut yeşil alanların bakımına ve yeni yeşil alanlar oluşturmak için peyzaj düzenleme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Soma Belediyesi, daha yeşil bir kent için çalışmalarını sürdürüyor. Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, şehrin birçok noktasında park ve yeşil alanların bakımlarını yapıyor. Kendi öz kaynaklarını kullanarak yenileme çalışmaları ile birlikte tasarruf da eden Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri, daha yeşil ve daha güzel bir Soma için çalışıyor. Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, "Şehrimizin doğayla iç içe daha güzel ve rengarenk görünmesi amacıyla ekiplerimizin çalışmaları aralıksız sürüyor. Şehrimizin canlılığını ve cazibesini korumak, yeşil alanlarımızda ve parklarımızda sosyal alanlar oluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

Soma Park Değirmen Kafe Restoran'da sona doğru

Soma Belediyesi bünyesinde hizmet verecek olan Soma Park Değirmen Kafe Restoran'ın da çalışmaların devam ettiğini belirten Tulup, "Soma Belediyesi olarak, hemşehrilerimiz için projelerimizi sürekli genişletiyoruz. Değirmen Kafe Restoran'ın yaklaşan açılışı için titizlikle çalışıyoruz. Belediyemizin sunduğu projelerle, Soma Park'ı daha da cazip ve keyifli bir mekan haline getirmek için çalışıyoruz" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Soma Belediyesi Yeşil Alanlara Dikkat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement