Kaybettiği cüzdanına kavuşan emekli mahcubiyet yaşadı: Fazla bir param da yok ki yardımda bulunayım - Son Dakika
Yaşam

Kaybettiği cüzdanına kavuşan emekli mahcubiyet yaşadı: Fazla bir param da yok ki yardımda bulunayım

Kahramanmaraş'ta içerisinde 500 lira para bulunan cüzdanı bulunarak teslim edilen emekli Hasan Karagöz, teşekkür edip, "Fazla bir param yok ki bir yardımda bulunayım" diyerek mahcubiyetini dile getirdi. Cüzdanı bulan Mehmet Aslaner vatandaşlık görevini yaptığını söyledi.

01.12.2020 10:40  Güncelleme: 11:32

Onikişubat ilçesi Hayrullah Mahallesi'nde meydana gelen olayda, emekli Hasan Karagöz (66), bankaya gitmek için yola çıktı. Yolda yürürken cebindeki cüzdanı düşürdü. Yoldan ailesiyle geçen Mehmet Aslaner adlı vatandaş da bir cüzdan buldu.

CÜZDANDA 500 TL VARDI

Aslaner, içerisinde 500 lira ve kimlik kartı bulunan cüzdanı bölgedeki polis ekibine teslim etti. Yapılan araştırma sonunda cüzdanını kaybeden vatandaşa cep telefonu numarasından ulaşıldı.

"FAZLA PARAM DA YOK Kİ YARDIMDA BULUNAYIM"

Cüzdanını bulan vatandaşa teşekkür eden Hasan Karagöz, "Bir takım işlerim vardı ve onları yapacaktım. Ben de minibüste düşürdüm zannettim sağ olsunlar cüzdanımı bulmuşlar teşekkür ederim. Fazla bir param da yok ki bir yardımda bulunayım" dedi.

"GÖREVİMİZİ YAPTIK"

Cüzdanı bulan Mehmet Aslaner ise, "Biz vatandaşlık görevimizi yaptık, herkesin yapması gereken buydu. Cüzdanın içine bile bakmadan polise teslim ettik" dedi.

Kaybettiği cüzdanına kavuşan emekli mahcubiyet yaşadı: Fazla bir param da yok ki yardımda bulunayım
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kaybettiği cüzdanına kavuşan emekli mahcubiyet yaşadı: Fazla bir param da yok ki yardımda bulunayım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • vatandaş: Dayı 100 lira verebilirdin. 12 61 Yanıtla
    Dayısının Gülü: 100 lira o insan için büyük para senin de internet paran, bu sebeple klavyede geniş takılıyorsun 2 1 Umut: Boş konuşma. 2 0 Muhammet: Vermez.Al çope at daha iyi 2 0 Realist: O genç için 100 lira hicbir sey ifade etmez ama amca için çok şey ifade eder 2 0 123: O adam 500 lirayla 1 ay geçinecek elektrik su ödeyecek pazara gidecek markete gidecek ilaç alacak ulaşım sağlayacak o mahcubiyeti yaşayan adam durumu olsaydı verirdi bulan kardeşten ne güzel demiş Allah razı olsun insanlık görevi yapmış hiç bir çıkar gözetmeden 1 0
  • andsmero: SENİN GONLUN ZENGIN AMCA BIZ ANLADIK 43 0 Yanıtla
  • Gg: 500 azmi verseydin bir 50 3 21 Yanıtla
  • Mustafa : 100 lira emekli için o kadar büyük para ki bilemezsin 15 2 Yanıtla
  • Reaya: Sahip çıkın böyle güzel insanlara , hem cüzdanı bulan arkadaş , hem de yaşlı amcama. Amcam ellerinden öpüyorum , geçim davasında, Allah kolaylık versin herkese 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement