Digor'da yaşlı ve engelli vatandaşlara evde bakım hizmeti - Son Dakika
Yaşam

Digor'da yaşlı ve engelli vatandaşlara evde bakım hizmeti

Digor\'da yaşlı ve engelli vatandaşlara evde bakım hizmeti

Kars'ın Digor ilçesinde yaşlı ve engelli vatandaşlara evde bakım hizmeti veriliyor. Vatandaşların kişisel ihtiyaçları karşılanıyor, evlerin temizliği yapılıyor. Kaymakamlık tarafından oluşturulan ekipler, yaşlı ve engelli vatandaşların evlerine giderek bakım, onarım ve temizlik işlerini yapıyor. Ayrıca vatandaşların kişisel ihtiyaçları da tedarik ediliyor. Bu hizmet, sosyal devlet anlayışıyla yapılmakta ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanmaktadır. Projenin ilçe genelinde genişletilerek devam edeceği belirtilmektedir.

14.08.2023 10:08

Digor'da yaşlı ve engelli vatandaşlara evde bakım hizmeti veriliyor. Vatandaşların kişisel ihtiyaçları karşılanıyor, evlerin temizliği yapılıyor.

Kars'ın Digor ilçesinde kaymakamlığınca, "Evde Bakım Projesi" çerçevesinde ilçe merkezi ile köylerdeki yaşlı ve engelli vatandaşlara evlerinde hizmet veriliyor.

Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde oluşturduğu ekiplerce, yaşlı ve engelli vatandaşların evlerine gidiliyor. Vatandaşların evlerinin bakım onarım ve temizlik işleri yapılıyor, vatandaşların yetkililerce kişisel ihtiyaçları tedarik ediliyor.

Sosyal Devlet anlayışıyla kaymakamlık personelince yapılan hizmet vatandaşlar arasında da memnuniyetle karşılanıyor. Kaymakam Orhan Gazi Karakaş'ın yakından takip ettiği "Evde Bakım Projesi"nin ilçe genelinde genişletilerek devam edeceği öğrenildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Digor'da yaşlı ve engelli vatandaşlara evde bakım hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement