Çukurova Belediyesi, 29 Ekim'de kente bayraklarla renk katacak - Son Dakika
Yaşam

Çukurova Belediyesi, 29 Ekim'de kente bayraklarla renk katacak

Çukurova Belediyesi, 29 Ekim\'de kente bayraklarla renk katacak

Çukurova Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamak için kentin her yanını bayraklarla donatma çalışmalarına başladı. Halkın bayrama coşkuyla katılmasını hedefleyen belediye, kapı kapı bayrak dağıtımı yaparak tüm Çukurova'nın kırmızı beyaza bürünmesini sağlamayı amaçlıyor. Başkan Soner Çetin, kutlamaların daha da coşkulu geçeceğini belirterek, Atatürk ve silah arkadaşlarını özlemle anacaklarını ifade etti.

25.10.2023 12:19

Çukurova Belediyesi, kentin her yanını bayraklarla donatmak için kolları sıvadı. Bayraksız hiçbir ev ve işyeri kalmaması için kapı kapı bayrak dağıtan Çukurova Belediyesi, 29 Ekim'de kente kırmızı beyaz renklerin hakim olmasını hedefliyor.

Cumhuriyet'in 100. yılını kutlamaya günler kala Çukurova Belediyesi'nde kutlama hazırlıkları da hız kazandı. Kültürel, sanatsal ve sportif çeşitli etkinlikler düzenleyen Çukurova Belediyesi, halkın bayrama katılımının yüksek ve coşkulu olacağından hareketle kapı kapı bayrak dağıtımı yaptı. Çukurova Belediyesi'nin bayrak dağıtımının nüfusun yoğun olduğu Turgut Özal ve Kenan Evren Bulvarları üzerinde yoğunlaşması dikkat çekti.

Başkan Soner Çetin, "Bu yıl 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı daha bir coşkuyla kutlayacağız. Çünkü Cumhuriyetimizin 100. yılı. Bunun için kutlamalar konusunda çok daha titiz davrandık. Adana'daki belediyeler olarak ortak düzenlediğimiz etkinliklerin yanı sıra Çukurova Belediyemiz ilçede halkımızın katılımı ile güzel etkinliklere imza atacak. Tüm Çukurova'nın kırmızı beyaza bürünmesini sağlamak için de bayrak dağıtımı gerçekleştirdik. En büyük bayram şimdiden kutlu olsun. Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını bu vesile ile özlemle, şükranla, rahmetle anıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Çukurova Belediyesi, 29 Ekim'de kente bayraklarla renk katacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement