Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Güzelyalı Toplum Merkezi'nde kursiyerlerle türkü söyledi - Son Dakika
Yaşam

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Güzelyalı Toplum Merkezi'nde kursiyerlerle türkü söyledi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Güzelyalı Toplum Merkezi\'nde kursiyerlerle türkü söyledi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, yaz kursları verilen Güzelyalı Toplum Merkezi'ni ziyaret ederek, kursiyerlerle sohbet etti ve türkü söyledi. Başkan Çetin, ilçenin birçok noktasındaki toplum merkezlerinde benzeri eğitimlerin devam ettiğini belirterek, vatandaşların yoğun ilgisiyle mutlu olduklarını ifade etti.

22.06.2023 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Güzelyalı Toplum Merkezi'ni ziyaret ederek, eğitim gören kursiyerlerle türkü söyledi.

Başkan Çetin, Çukurova Belediyesi tarafından yaz kursları verilen noktalardan biri olan Güzelyalı Toplum Merkezi'ni ziyaret etti. Bağlama, gitar, İngilizce, işaret dili, muhasebe, terzilik gibi kursların verildiği merkezde tüm sınıfları tek tek gezen Çetin, kursiyerlerle ve eğitmenlerle sohbet etti, türkü söyledi.

Çetin, ilçenin birçok noktasındaki toplum merkezinde benzeri eğitimlerin devam ettiğini belirterek, "Hemşehrilerimizin yoğun ilgisi doğru bir iş yaptığımızı ortaya koyuyor. Yaz spor okulları gibi yaz kurslarımız da her yaştan vatandaşımızın yoğun ilgisi ile karşılanıyor. Biz de mutlu oluyoruz. Yazın tatile gidemeyen hemşehrilerimiz ve çocuklarımız yaz aylarını en iyi şekilde değerlendiriyor" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Güzelyalı Toplum Merkezi'nde kursiyerlerle türkü söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement