Beşiktaş'ta Araç Takla Attı, Sürücü Burnu Bile Kanamadan Kurtuldu - Son Dakika
Yaşam

Beşiktaş'ta Araç Takla Attı, Sürücü Burnu Bile Kanamadan Kurtuldu

Beşiktaş\'ta Araç Takla Attı, Sürücü Burnu Bile Kanamadan Kurtuldu

Beşiktaş'ta meydana gelen trafik kazasında bir sürücü, aracının kontrolünü kaybederek takla attı ve şarampole yuvarlandı. Ancak sürücü, kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu. Olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

25.11.2023 15:31  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta bir sürücü, kontrolünden çıkarak takla atıp şarampole yuvarlanan araçtan burnu bile kanamadan kurtuldu.

Kaza, saat 13.00 sıralarında Beşiktaş Levazım- Ulus yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 EA 5426 plakalı aracıyla seyir halinde olan Volkan K. yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek önce kaldırıma çıktı, ardından da takla atarak şarampole yuvarlandı. Volkan K. kendi imkanlarıyla araçtan kurtulmayı başarırken, kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Volkan K.'nin herhangi bir yaralanmasının olmadığı, kazadan burnu bile kanamadan kurtulduğu görüldü. Polis ve itfaiye ekipleri çalışmalarını tamamlamalarının ardından olay yerinden ayrılırken, şarampole yuvarlanan aracın çekici yardımıyla çıkarılacağı öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Beşiktaş'ta Araç Takla Attı, Sürücü Burnu Bile Kanamadan Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement