Başkan Baran, "Gönüllere Girmeye Devam Edeceğiz" - Son Dakika
Yaşam

Başkan Baran, "Gönüllere Girmeye Devam Edeceğiz"

Başkan Baran, "Gönüllere Girmeye Devam Edeceğiz"

KOCAELİ(İHA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da vurgu yaptığı gibi Körfez’de ‘Gönül Belediyeciliği’ yaptıklarını belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bu bizim temel ilkemiz” dedi.

09.07.2018 12:38

KOCAELİ(İHA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da vurgu yaptığı gibi Körfez'de 'Gönül Belediyeciliği' yaptıklarını belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Bu bizim temel ilkemiz" dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahallelerde esnafları ziyaret edip, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinlemeyi sürdürüyor. Esnafa sohbet eden Başkan İsmail Baran, "Tevazu bizler için önemli. Bizim temel ilkemiz tevazudur. AK Parti belediyeciliğinin başarısının altında da bu yatıyor. Vatandaşlarla belediye arasına örülen tüm setleri kaldırdık" dedi.

Tuğrul Caddesi'nde de vatandaşlarla bir araya gelen Başkan İsmail Baran, "Hemşehrilerimize hizmet için çalışma yürütüyoruz. Yaptığımız çalışmalara vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda yön veriyoruz. Alt yapıdan ulaşıma, yol yapım ve sosyal belediyecilikte önemli çalışmaları gerçekleştirdik. Amacımız, daha güzel bir Körfez'i gelecek nesillere aktarmak" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Baran, 'Gönüllere Girmeye Devam Edeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement