Aydın'da balıkçı kayığı alabora oldu: Baba boğuldu, oğlu kurtuldu - Son Dakika
Yaşam

Aydın'da balıkçı kayığı alabora oldu: Baba boğuldu, oğlu kurtuldu

Aydın\'da balıkçı kayığı alabora oldu: Baba boğuldu, oğlu kurtuldu

Aydın'ın Didim ilçesinde balıkçılık yapan baba ve oğlu, Bafa Gölü'nde avlanırken çıkan fırtınada kayıklarının alabora olması sonucu suya düştü. Baba boğularak hayatını kaybederken, oğlu yüzerek kıyıya çıkmayı başardı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

22.11.2023 20:06  Güncelleme: 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim ilçesinde balıkçılık yapan ve Bafa Gölü'nde avlanan baba ve oğlunun bulunduğu kayık çıkan fırtınada alabora oldu. Kayıktan göle düşen baba boğularak hayatını kaybederken, yüzerek kıyıya çıkan oğlu kurtuldu.

Olay Bafa Gölü'nde meydana geldi. Didim AK- Yeniköy'de balıkçılık yapan baba Sabri Efe ve oğlu Orçun Efe, Bafa Gölü'nde bindikleri kayıkla balık avına çıktı. Baba ve oğlu gölde çıkan fırtınada kayıklarının alabora olarak ters dönmesi sonucu suya düştü. Yaşanan olay sonrası bölgeye Jandarma, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine sevk edilen ekip, baba Sabri Efe'nin boğularak hayatını kaybettiğini tespit etti. Orçun Efe'nin ise yüzerek karaya çıktığı öğrenildi. Sabri Efe'nin cansız bedeni gölden çıkarılarak İzmir Adli Tıp Kurumu'na otopsi için gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Aydın'da balıkçı kayığı alabora oldu: Baba boğuldu, oğlu kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement