Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca'da Çocuk Şenliği Düzenledi - Son Dakika
Yaşam

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca'da Çocuk Şenliği Düzenledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca\'da Çocuk Şenliği Düzenledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Kumluca'da çocuklar için şenlik düzenlendi. Şişme oyun parkları, çizgi karakterler, transformers, tahta bacak, dev maskotlar, palyaço gösterileri, yüz boyama ve balon şov gibi çocuklara özel aktivitelerle çocuklar gün boyunca eğlendi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası da konser verdi. Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür etti.

19.06.2023 11:09

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yaz etkinleri kapsamında Kumluca'da çocuklar için şenlik düzenlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Kumluca Karatepe etkinlik alanında çocuk şenliği düzenlendi. Şişme oyun parkları, çizgi karakterler, transformers, tahta bacak, dev maskotlar, palyaço gösterileri, yüz boyama ve balon şov gibi çocuklara özel aktivitelerle çocuklar gün boyunca eğlenip şenliğin tadını çıkardı.

Yenilenen güçlü kadrosuyla Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası da Kumlucalı vatandaşlar için konser verdi. Konserde izleyenler hem dans edip hem de şarkılara eşlik etti. Etkinlik alanını ziyaret eden Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e, ilçesinde düzenlenen etkinlik için teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca'da Çocuk Şenliği Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement