Ahmet, Ameliyat İçin Hastaneye Uğurlandı - Son Dakika
Yaşam

Ahmet, Ameliyat İçin Hastaneye Uğurlandı

Ahmet, Ameliyat İçin Hastaneye Uğurlandı

Konya’nın Beyşehir ilçesinde yaşayan ve 15 yaşında 12 kez beyin ameliyatı geçiren Ahmet Ateş, hayırseverlerin sahip çıkmasının ardından tekrar ameliyat olmak üzere Beyşehir’deki evinin önünden Konya’ya uğurlandı.

30.05.2014 16:15

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yaşayan ve 15 yaşında 12 kez beyin ameliyatı geçiren Ahmet Ateş, hayırseverlerin sahip çıkmasının ardından tekrar ameliyat olmak üzere Beyşehir'deki evinin önünden Konya'ya uğurlandı.

Hacıarmağan Mahallesi'nde oturan ve maddi imkansızlıklar çeken ailesinin ameliyata gerekli olan 2 bin 400 liralık tıbbi cihazın temini için hayırseverlere yardım çağrısında bulunmasının ardından hayırseverlerin yardımlarıyla sahip çıktığı Ahmet Ateş, 13. kez ameliyat masasına yatacak. Ameliyat için evinden ailesiyle birlikte bir otomobile bindirilerek ayrılan Ahmet Ateş'i yakınları, mahalle sakinleri, Hacıarmağan Mahallesi Muhtarı Ahmet Erol ve Göl Feneri Derneği Başkan Yardımcısı Savaş Yılmaz yalnız bırakmadı. Göl Feneri Derneği Başkan Yardımcısı Savaş Yılmaz, Ahmet'in Konya'ya gönderilmesinin ardından yaptığı açıklamada, hayırseverlere yaptıkları yardımlardan ötürü teşekkür etti. Ameliyat için gerekli olan tıbbi cihaza Ahmet'in kavuştuğunu aktaran Yılmaz, dernek olarak da Ahmet'in bundan sonraki tedavi sürecinde her türlü maddi desteği taahhüt ettiklerini belirterek, "Kardeşimizin rahatsız olduğu ve tedaviye muhtaç olduğu, ameliyat olması için de bir miktar paraya ihtiyaç olduğu haberi ulaşınca dernek olarak geldik, hastamızı evinde ziyaret ettik. Düzenlediğimiz kampanya çerçevesinde herkes Ahmet'e yardımcı olmak için seferber oldu. Bir hayırsever vatandaşımız tıbbi cihazı temin etti, vatandaşlarımız da maddi destek sağladı. Hepsinden Allah razı olsun" dedi.

Hacıarmağan Mahallesi Muhtarı Ahmet Erol da, Ahmet Ateş'in daha önce muhtarlık olarak yardım için kendilerine de müracaat ettiğini, kendisinin sosyal medya aracılığıyla da yaşadığı maddi sorunu duyurmaya çalıştığını belirterek, "Vatandaşlarımızdan Allah razı olsun, halkımızın sağduyusu ile istenilen şey oldu. Bundan sonraki temennimiz, sağlığına kavuşması" diye konuştu.

Anne Ayşe Ateş ise, oğlunun ameliyatın ardından sağlığına tekrar kavuşmasının en büyük dileği olduğunu, operasyonu yapacak doktor ve sağlık personeline güveninin tam olduğunu dile getirdi. Baba İbrahim Ateş de, oğlu için yapılan yardımlardan dolayı hayırseverlere teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Ahmet, Ameliyat İçin Hastaneye Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement