Adana'da Gölde Boğulan Genç İçin Gözyaşları - Son Dakika
Yaşam

Adana'da Gölde Boğulan Genç İçin Gözyaşları

Adana'da serinlemek için girdiği Seyhan Baraj Gölü'nde boğularak hayatını kaybeden Suriye uyruklu genç Ala El Sattuf'un arkadaşları, cesedin başında gözyaşlarına boğuldu. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Dalgıç polislerin yaptığı arama kurtarma çalışmasında Sattuf'un cansız bedeni bulundu. Polisin olay yerindeki çalışmalarının ardından Sattuf'un cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

26.06.2023 21:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Serinlemek için girdiği gölde boğuldu, arkadaşları cesedi başında gözyaşı döktü

ADANA - Adana'da bir kişi serinlemek için girdiği Seyhan Baraj Gölü'nde boğularak hayatını kaybetti. Ölen gencin arkadaşları, cesedin başında gözyaşlarına boğuldu.

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi Adnan Mendres Bulvarı Seyhan Baraj Gölü'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Suriye uyruklu Ala El Sattuf ve 3 arkadaşı göl kıyısına gelerek sohbet etmeye başladı. Bir süre sonra sıcaktan bunalan Sattuf, serinlemek için göle girdi. Gölde yüzen Sattuf bir anda su içerisinde çırpınmaya başladı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sattuf ise su içerisinde bir süre sonra kayboldu.

Su Altı Grup Amirliğine bağlı dalgıç polisler, yaptığı arama kurtarma çalışmasında Sattuf'un cansız bedenini buldu. Sudan çıkartılan Sattuf'un cansız bedenini gören arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Polisin olay yerindeki çalışmalarının ardından Sattuf'un cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Adana\'da Gölde Boğulan Genç İçin Gözyaşları
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Adana'da Gölde Boğulan Genç İçin Gözyaşları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement