Isparta'da Turizm Fuarı Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika
Turizm

Isparta'da Turizm Fuarı Hazırlıkları Devam Ediyor

Isparta\'da Turizm Fuarı Hazırlıkları Devam Ediyor

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik, kentte düzenlenecek Turizm Fuarı'nın hazırlıklarının devam ettiğini bildirdi. Fuarın 23-26 Kasım'da Gök Kubbe Fuar Merkezi'nde başlayacağını belirten Çelik, fuarın gastronomi ve sağlık turizmi gibi konuları ele alacağını söyledi. Ayrıca, Isparta'nın meyve cenneti olduğunu ve dünyanın gül yağı ihtiyacının yüzde 60'ının kentte üretildiğini vurguladı.

17.11.2023 10:05  Güncelleme: 12:52

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik, kentte düzenlenecek Turizm Fuarı'nın hazırlıklarının devam ettiğini bildirdi.

Çelik, AA muhabirine, fuarın 23-26 Kasım'da Gök Kubbe Fuar Merkezi'nde başlayacağını söyledi.

Gastronomi, sağlık turizmi bu konularla ilgili bir fuar gerçekleştireceklerini belirten Çelik, "Bunu ilk kez yapıyoruz. Fuarımızda başlıca doğa eko, kış, tarım, karavan, su sporları, gökyüzü gözlem, kültür, inanç, sağlık turizmi gibi konuları ele almaya çalışacağız. Bölgemizdeki bulunan bu değerlerimizi burada işlemeye çalışacağız." dedi.

Çelik, Isparta'nın bir meyve cenneti olduğunu dünyanın gül yağı ihtiyacının yüzde 60'ının kentte üretildiğini vurguladı.

Komşu illeri fuara bekledikleri anlatan Çelik, "Geniş katılımlı bir fuar olacak. Bölgede ses getireceği inancındayız. Bölge halkımızı, Burdur'da, Antalya'da okuyan hatta öğrencilerimizi bu fuarı gezmeye davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Turizm Isparta'da Turizm Fuarı Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement