Erzurum'da 5 Yıldızlı Termal Otelin Temeli Atıldı - Son Dakika
Turizm

Erzurum'da 5 Yıldızlı Termal Otelin Temeli Atıldı

Erzurum\'da 5 Yıldızlı Termal Otelin Temeli Atıldı

Erzurum'un Aziziye İlçesinde iş insanı Mehmet Aca tarafından yaptırılacak 5 yıldızlı termal otelin temeli düzenlenen törenle atıldı. Otelde 100 oda ve 160 yatak kapasitesi bulunacak ve 200 kişi istihdam edilecek. Törene MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Kasım Gülpınar, Ak Parti Erzurum Milletvekili Abdürrahim Fırat, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan gibi birçok davetli katıldı. İş insanı Mehmet Aca, otelin Erzurum'un batıya dönen yüzü olarak dünyaya duyurulacağını belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise Aca'nın bu özel yatırımını kutlayarak, şehirlerin özel sektör yatırımlarıyla geliştiğini ve büyüdüğünü ifade etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Kamil Aydın ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Abdürrahim Fırat ise otelin bölge turizmine hayırlı olması temennisinde bulundu.

22.07.2023 22:50  Güncelleme: 22:51

Erzurum'un Aziziye İlçesinde iş insanı Mehmet Aca tarafından yaptırılacak 5 yıldızlı termal otelin temeli düzenlenen törenle atıldı.

12 bin 500 metrekare alanın üzerine inşa edilecek termal otelde 100 oda ve 160 yatak kapasitesi bulunacak. Tesiste 200 kişi istihdam edilecek.

Törene; MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Kasım Gülpınar, Ak Parti Erzurum Milletvekili Abdürrahim Fırat, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, ACA Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aca ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan iş insanı Mehmet Aca "Burayı bundan sonra Erzurum'un batıya dönen yüzü olarak dünyaya duyuracağız." dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise yaptığı açıklamada "Şehirler özel sektör yatırımları ile gelişir ve büyür. Doğduğu topraklara yatırım yapan istihdam, üretim ve turizme yeni bir nefes daha ekleyen Mehmet Aca kardeşimi bu özel yatırımından dolayı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Erzurum Milletvekili Kamil Aydın ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Abdürrahim Fırat, Aca Erzurum Termal Otelin bölge turizmine hayırlı olması temennisinde bulundu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Turizm Erzurum'da 5 Yıldızlı Termal Otelin Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement