Yüzlerce PlayStation Hesabı Kalıcı Olarak Yasaklandı - Son Dakika
Teknoloji

Yüzlerce PlayStation Hesabı Kalıcı Olarak Yasaklandı

Yüzlerce PlayStation Hesabı Kalıcı Olarak Yasaklandı

Yüzlerce PlayStation kullanıcısı, hesaplarının kalıcı olarak banlandığını fark ederek sosyal medya platformlarında şikayetlerini dile getirdi. Sony henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

06.12.2023 15:13  Güncelleme: 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüzlerce PlayStation kullanıcısı, Sony tarafından herhangi bir açıklama yapılmadan hesaplarının kalıcı olarak banlandığını fark etti. Twitter gibi sosyal medya platformlarından şikayetlerini dile getiren kullanıcılar, hesaplarının kapatıldığına dair beklenmedik uyarılar aldıklarını söylüyor.

Yüzlerce PlayStation hesabı yasaklandı

PlayStation'da oyun dünyasını derinden etkileyen bir olay yaşanıyor. Yüzlerce kullanıcı, herhangi bir sebep gösterilmeksiniz hesaplarının yasaklandığını dile getirdi. PlayStation hesabına erişimin kaybedilmesi ise satın alınan oyunlara, aboneliklere ve kayıtlı verilere erişimin kaybedilmesi anlamına geliyor.

Yüzlerce PlayStation Hesabı Kalıcı Olarak Yasaklandı

Bu gelişme, PlayStation topluluğunda büyük bir yankı uyandırdı. Twitter'da paylaşım yapan kullanıcılardan biri, tıbbi engelli olan kardeşinin PlayStation hesabında oturum açmaya çalıştığında hesabın kilitlendiğini dile getirdi. Diğer kullanıcılar da benzer şekilde hesaplarının yasaklandığını iddia etti.

1232112321

Sony henüz konuyla ilgili açıklamada bulunmadı. Ancak yasakların yanlışlıkla uygulandığını söylemek mümkün. Bu kullanıcılardan biri olan Michael Dhaliwal, bu hafta başında yasaklama bildirimi aldığını ifade etti. Ancak bir gün sonra sorun yaşamadan hesabına tekrar erişebildiğini aktardı.

Teknoloji devi, rastgele banlamanın detaylarını gizli tutuyor. Benzer şekilde, Sony'nin Twitter'daki destek hesapları da konuyla ilgili sessizliğini koruyor. Yılbaşı sezonu yaklaşırken, birçok oyuncunun hesaplarına erişememesi büyük ses getirmiş durumda.

Yüzlerce PlayStation Hesabı Kalıcı Olarak Yasaklandı

Sony, geçtiğimiz haftalarda lisans hakları nedeniyle PlayStation Store kütüphanesinden bazı yapımları kaldırmıştı. Bu, oyuncuların para vererek satın aldıkları oyunlara ve hizmetlere erişememesine yol açtı.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Yüzlerce PlayStation Hesabı Kalıcı Olarak Yasaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement