Realme GT Neo 6 SE Özellikleri ve Tanıtım Tarihi - Son Dakika
Teknoloji

Realme GT Neo 6 SE Özellikleri ve Tanıtım Tarihi

Realme GT Neo 6 SE Özellikleri ve Tanıtım Tarihi

Realme GT Neo 6 SE modeli, orta-üst segmente hitap eden özellikleriyle yakında kullanıcıların beğenisine sunulacak. Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3 işlemcisi, 144 Hz ekran, 16 GB RAM ve 1 TB depolama gibi özelliklere sahip olan telefon, 11 Nisan'da tanıtılacak.

08.04.2024 15:09  Güncelleme: 15:12

Realme'nin yakında kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlandığı Realme GT Neo 6 SE modeli için geri sayım başladı. Akıllı telefonla ilgili bugüne dek ortaya çıkan sızıntılar orta-üst segmente hitap edeceğini gözler önüne seriyor. Son gelen raporlar modelin teknik özelliklerini lansman öncesi ortaya koyuyor. İşte Realme GT Neo 6 SE özellikleri ve tanıtım tarihi!

Realme GT Neo 6 SE özellikleri ve tanıtım tarihi

Realme GT Neo 6 SE modeli 11 Nisan'da vitrine çıkacak. Akıllı telefonun tanıtım tarihi yaklaştıkça resmi paylaşımlar da hızla gelmeye devam ediyor. Son paylaşımlar cihazın Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3 işlemcisinden güç alacağını gözler önüne seriyor.

Modelde yer alacak işlemci 4 nm mimariyle üretildi. Bunun yanı sıra; 1x 2.8 GHz ARM Cortex-X4, 4x 2.6 GHz ARM Cortex-A720 ve 3x 1.9 GHz ARM Cortex-A520 çekirdeklerine ek olarak Adreno 732 grafik birimine ev sahipliği yapıyor.

144 Hz ekranlı Realme GT Neo 6 SE'nin özellikleri sızdı!

Akıllı telefonda 16 GB LPDDR5x RAM ve 1 TB'a kadar UFS 4.0 depolama mevcut olacak. Ancak burada daha farklı opsiyonlarının olma ihtimalini akıllardan çıkarmamak önemli. Bunun yanı sıra kutudan çıkar çıkmaz Android 14 tabanlı Realme UI 5 sürümünü çalıştıracağını belirtelim.

Realme GT Neo 6 SE'nin hafif kavisli kenarlara sahip 6,78 inç OLED bir ekranla gelmesi bekleniyor. Bu panel; 1,5K çözünürlük, 144 Hz yenileme hızı ve 6.000 nit'e kadar parlaklık sunacak. Bunun dışında 16 Megapiksel ön kamera ve OIS destekli 50 Megapiksel birincil kameranın başı çektiği üçlü kamera kurulumuyla gelecek.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Realme GT Neo 6 SE Özellikleri ve Tanıtım Tarihi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement