Servis otoparkında yangın! Minibüs ve otobüsler küle döndü - Son Dakika
3.Sayfa

Servis otoparkında yangın! Minibüs ve otobüsler küle döndü

Kocaeli'de bir araç servisinin otoparkında yangın çıktı. Minibüs ve otobüsler alevlere teslim olurken ekiplerin yoğun çalışması sonucunda yangın söndürüldü. 15 araç ise yangın sonunda küle döndü.

05.05.2024 02:53

Kocaeli'de servis otoparkında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürülen yangın sonucunda minibüs ve otobüslerden oluşan 15 araç kullanılamaz hale geldi.

ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Kartepe ilçesi Uzuntarla Mahallesi D100 Karayolu üzerinde bulunan servisinin otoparkında henüz bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken araçlar alevlere teslim oldu. İhbar üzerine olay yerine, itfaiye, AFAD, UMKE, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

MİNİBÜS VE OTOBÜSLER KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yangını söndürmek için çalışma başlattı. Ekiplerin yoğun çalışması neticesinde yangın söndürüldü. Yanan araçlardan geriye sadece iskeletleri kalırken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Servis otoparkında yangın! 15 araç küle döndü
Servis otoparkında yangın! 15 araç küle döndü
Servis otoparkında yangın! Minibüs ve otobüsler küle döndü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Servis otoparkında yangın! Minibüs ve otobüsler küle döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Gurkan Topuzlar: Bence sabotajdır.Ya bir şöförün maaşını eksik verdiler.Ya da bir aracın daha servise girmesine engel oldular.Yada buna benzer bir olay var.Bu kadar kısa sürede bu kadar araç yanmaz.Buraya araç parkı için ruhsat veren müessese yangın için gerekli tesisatlar olmadan nasıl izin vermişler??? 14 6 Yanıtla
    Ela Demir uz: Evet tahminleri alalım 0 1
  • Recep Özdoğan: Çok üzücü yazık 1 0 Yanıtla

Advertisement