Prometheus 4 Olabilir Mi? - Son Dakika
Teknoloji

Prometheus 4 Olabilir Mi?

Prometheus 4 Olabilir Mi?

Ünlü yönetmen Ridley Scott, Prometheus'un yeni filmleri hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

24.09.2015 14:47
Hasan Uğur Nayır - -

Prometheus 2 merakla beklenen filmlerden biri. Hakkında birçok komplo teorisi dönüyor. Fakat Alman sitesi FilmFutter'a konuşan yönetmen Ridley Scott, Prometheus serisinin geleceği hakkında bazı detayları ve kafasındaki gelecek planlarını paylaştı.


Scott, Prometheus 2'nin kesinlikle birçok soruyu cevaplayacağı konusunda söz verdi. Fakat yeni filmde Prometheus serisinin nasıl Alien'a bağlanacağını tam olarak göstermeyecek. Ünlü yönetmen şunları söyledi;


"Alien'la olan bağlantı belki bir sonrakinde veya 4. filmde olabilir. Aslında bütün mesela Alien serisini açıklamak. Alien'ların neden ve nasıl yaratıldığı konusu. Ben her zaman Alien'ı bakteriyel bir savaşın bir tür parçası olarak düşündüm. Croissant olarak adlandırdığımız gemi ise biyomekanik yaratıkları içinde tutan bir savaş gemisi oldu."


Prometheus, Alien'ın direkt olarak öncesini anlatan bir yapım oldu. Alien'ın ilk filminde bulunan gemi, Prometheus'taki savaş gemisinin kendisi. Anlaşılan Prometheus serisi daha gizemli hale gelecek. Prometheus 2'nin 2017'de vizyona girmesi bekleniyor.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Prometheus 4 Olabilir Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement