İphone 6 Plus 'A Bmw ile Dayanıklılık Testi! - Son Dakika
Teknoloji

İphone 6 Plus 'A Bmw ile Dayanıklılık Testi!

İphone 6 Plus \'A Bmw ile Dayanıklılık Testi!

iPhone 6 Plus 'a çektirilen işkence bitmiyor!

30.09.2014 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

iPhone 6 Plus 'a çektirilen işkence bitmiyor!

Geçtiğimiz haftalarda kullanıcı şikayetleri ve bükülme problemleriyle dayanıklılığı sorgulanmaya başlanan iPhone 6 Plus için muhtemel müşterilerin merak ettiği en büyük konulardan biri de birden bire dayanıklılık oldu. Hal böyle olunca birçok teknoloji sever kendilerini iPhone 6 Plus 'un dayanıklılık durumunu insanlara anlatmaya adadılar.

Daha önce 2 bin metreden iPhone 6 Plus'u dayanıklılığını test etmek için fırlatan Richard Ryan 'ı ve videosunu sizlerle paylaşmıştık. Bu seferki dayanıklılık testimiz de en az Richard Ryan'ın yaptığı test kadar ilginç çünkü bu sefer teste bir BMW araç da dahil oluyor. Yere koyulan bir iPhone 6 Plus'un üzerinden modelini bilmediğimiz bir BMW araç geçiyor hatta geçmekle kalınmıyor araç iPhone 6 Plus 'un üzerinde belli bir süre bekletiliyor. Bu sırada da olanlar iPhone 6 Plus 'un ön kamerası ile kayıt altına alınıyor.

İşte karşınızda son derece ilginç bu teste ait video! iPhone 6 Plus 'un başarılı olup olmadığı yorumunu da siz değerli takipçilerimize bırakalım.

The post iPhone 6 Plus 'a BMW ile Dayanıklılık Testi! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji İphone 6 Plus 'A Bmw ile Dayanıklılık Testi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement