İpad Pro'nun Lightning Bağlantısı Hızlı Çıktı - Son Dakika
Teknoloji

İpad Pro'nun Lightning Bağlantısı Hızlı Çıktı

İpad Pro\'nun Lightning Bağlantısı Hızlı Çıktı

Apple yeni yıldızı ne sunuyor?

13.11.2015 14:47
Hasan Uğur Nayır - -

Tüketicilerle daha yeni yeni buluşan iPad Pro'la alakalı sırlar ortaya çıkmaya başladı. iFixit'in yaptığı tersine mühendislik ve çeşitli kaynaklardan gelen bulgulara göre iPad Pro'daki Lightning bağlantısı USB 3.0 aktarım hızına sahip görünüyor. iFixit tarafından Fresco Logic FL1100 4-port USB 3.0 bağlantı noktası keşfedildi.


Diğer yandan CNET'ten Scott Stein, iPad Pro incelemesinde yeni çıkacak olan adaptörlerin USB 3.0 seviyesinde hızlar sunacağını belirtti. Fotoğrafçı Jeff Carlson da bir kaynağı gerekçe göstererek iPad Pro'nun USB 3.0 aktarım hızına sahip olduğunu söyledi.


Mevcut iPad'ler ve iPhone'lardaki Lightning portu 25-35 Mbps civarında veri aktarım hızına sahip. USB 3.0 ise hem 2.0'dan hem de mevcut Lightning'ten oldukça hızlı. USB 2.0'da maksimum aktarım hızı 60 Mbps olurken, USB 3.0'da ise 640 Mbps. Eski tarihli raporlarda Apple'ın USB 3.0 hızında Lightning portu geliştirdiğini iddia etmiş, ancak şimdiye kadar böyle bir şey gerçekleşmemişti. Stein ve Carlson'ın ortaya koyduklarına göre yeni bağlantı adaptörleri yolda, takvim çizelgesindeki durumları belirsizliğini koruyor.


Siz bu duruma ne dersiniz? iPad Pro hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.




Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji İpad Pro'nun Lightning Bağlantısı Hızlı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement