Elon Musk'ın yapay zeka şirketi xAI, Grok'u Twitter ile entegre ediyor - Son Dakika
Teknoloji

Elon Musk'ın yapay zeka şirketi xAI, Grok'u Twitter ile entegre ediyor

Elon Musk\'ın yapay zeka şirketi xAI, Grok\'u Twitter ile entegre ediyor

Elon Musk'ın yapay zeka şirketi xAI, Grok isimli sohbet botunu erişime açtı. Grok, yakında Twitter ile entegre olacak ve paylaşımların doğruluğunu test edecek. Yapay zekanın tüm kullanıma açılmadan önce Twitter ile entegre edileceği belirtildi.

27.11.2023 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elon Musk'ın yapay zeka şirketi xAI, geçtiğimiz haftalarda Grok isimli sohbet botunu erişime açtı. ABD'deki belirli X Premium+ kullanıcılarına sunulan yapay zekanın çok yakında X (Twitter) ile entegre olacağı açıklandı. "Grok, analiz et!" isimli özellik, paylaşımların doğruluğunu test edecek.

X paylaşımlarını "Grok, analiz et" ile doğrulayabilirsiniz

Elon Musk'ın ChatGPT'den bile daha iyi olacağını söylediği Grok, şu anda bazı test kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Ancak herkese ne zaman sunulacağı merak konusu haline geldi. Yapay zekanın, tüm kullanıma açılmadan önce ise Twitter ile entegre edileceği bildirildi.

In a few weeks, we will add a "Grok, analysis!" button under ?? posts pic.twitter.com/p9NyLZkYrr

— Elon Musk (@elonmusk) November 26, 2023

Musk'ın açıklamasına göre, Twitter'da "Grok, analiz et!" şeklinde bir düğme olacak. Bu, kullanıcılarını yapay zeka yardımıyla platformdaki gönderileri ve içeriğin doğruluğunu analiz etmesini sağlayacak. Ayrıca yapay zekanın içerikler hakkında yorum yapacağı da düşünülüyor.

23123123

Bu duyuru heyecan verici olsa da, bazı kullanıcılarda gizlilik endişelerine yol açtı. Grok'un güvenlik önlemlerinden yoksun olabileceğini savunan kullanıcılar, verilerinin Grok ile incelenmesini doğru bulmadı.

Musk'ın daha önce "asi" olarak adlandırdığı yapay zekası, bu endişeleri daha da artırıyor. Sohbet botunun, X platformundaki geniş kullanıcı kitlesini incelemesi ve analiz etmesi doğru bulunmuyor. Ancak "Grok, analiz et" düğmesinin ilk aşamada X Premium sahiplerine sunulacağı düşünülüyor.

Elon Musk'ın yapay zeka şirketi xAI, Grok'u Twitter ile entegre ediyor

X Premium+ fiyatı ne kadar?

Yapay zeka destekli sohbet botu Grok'u kullanabilmek için X Premium+ abonesi olmanız gerektiğini belirtmiştik. Peki bunun için ne kadar ödeme yapmanız gerekiyor? X Premium+ aylık fiyatı 300 TL iken, yıllık fiyatı ise 3 bin 139 TL.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Elon Musk'ın yapay zeka şirketi xAI, Grok'u Twitter ile entegre ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement