Lionsgate'in Eli Roth tarafından yönetilen Borderlands filmi için ilk fragman yayınlandı - Son Dakika
Teknoloji

Lionsgate'in Eli Roth tarafından yönetilen Borderlands filmi için ilk fragman yayınlandı

Lionsgate\'in Eli Roth tarafından yönetilen Borderlands filmi için ilk fragman yayınlandı

Lionsgate'in Eli Roth tarafından yönetilen Borderlands film uyarlamasının merakla beklenen fragmanı nihayet geldi. Fragman, çarpıcı görselleri ve mizahıyla Marvel'ın Guardians of the Galaxy serisini anımsatıyor. Cate Blanchett'in canlandırdığı Lilith'in maceralarını konu alan film, Pandora gezegeninde keşfedilmemiş bir kasayı bulma arayışına giren bir Kasa Avcıları ekibini konu alıyor. Fragman, Borderlands oyunlarının grafiklerini yansıtma konusunda yönetmen Eli Roth'un yeteneğini gösteriyor ve sevilen oyun serisinin ruhuna sadık kalıyor.

22.02.2024 08:12  Güncelleme: 08:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lionsgate'in Eli Roth tarafından yönetilen Borderlands film uyarlamasının merakla beklenen fragmanı nihayet geldi. Çarpıcı görselleri ve mizahıyla fragman, Marvel'ın Guardians of the Galaxy serisini bir hayli anımsatıyor.

Borderlands filmi ilk fragmanı yayınlandı

Aynı adlı popüler oyun serisinden uyarlanan Borderlands, Cate Blanchett tarafından canlandırılan uzaylı kanun kaçağı Lilith'in maceralarını konu alıyor. Ana gezegeni Pandora'ya dönen Lilith, keşfedilmemiş zenginlikler barındırdığı söylenen efsanevi bir kasayı ortaya çıkarma arayışına girer. Görevinde ona yardımcı olmak için, her biri kendine özgü becerilere ve kişiliklere sahip olan bir Kasa Avcıları ekibi kurar.

Lilith'e görevinde paralı asker Roland (Kevin Hart), çılgın bilim adamı Dr. Tannis (Jamie Lee Curtis), ezer-geçer Tiny Tina (Ariana Greenblatt), Tiny Tina'nın infazcısı Krieg (Florian Munteanu) ve eksantrik robot Claptrap (Jack Black) katılıyor. Farklılıklarına rağmen bu rengarenk ekip, Pandora'nın kaosunun ortasında servet ve zafer aramaya kararlı bir ekip olarak karşımıza çıkıyor.

Fragman, yönetmen Eli Roth'un Borderlands oyunlarının kendine özgü konturlu grafiklerini filme yansıtma konusunda yeteneğini konuşturmuş ve izleyicileri mizah ve tehlikeyle dolu canlı ve kaotik bir dünyayla tanıştıracak. Esprili tek satırlık repliklerden patlayıcı aksiyon sahnelerine kadar, fragman sevilen oyun serisinin ruhuna sadık kalmış gibi görünüyor.

Christopher Nolan, korku filmi çekmek istiyor

9 Ağustos'ta vizyona girecek olan Borderlands filminin fragmanı hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce film güzel olacak mı? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Lionsgate'in Eli Roth tarafından yönetilen Borderlands filmi için ilk fragman yayınlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement