Android'li Blackberry İçin Yeni Görsel Sızdırıldı - Son Dakika
Teknoloji

Android'li Blackberry İçin Yeni Görsel Sızdırıldı

Android\'li Blackberry İçin Yeni Görsel Sızdırıldı

BlackBerry firmasının Android işletim sistemine karşı olmadığı biliniyor.

03.07.2015 15:47
Mahmut Saral - -

BlackBerry tarafında Android sesleri giderek yükseliyor gibi. Daha evvel gelen söylentilerde, Kanadalı üreticinin bu yıl bitmeden en az 2 tane Android işletim sistemli telefonu satışa sunabileceği konuşuluyordu. Bu telefonlardan bir tanesinin geçtiğimiz MWC 2015'te görücüye çıkan, kavisli ekranlı ve üst seviye özelliklere sahip BlackBerry Venice olabileceği bildiriliyor. Diğer telefonun ise, düşük özellikli ve giriş seviyesine yönelik hazırlanacağı iddia ediliyor.


Ve gelelim yeni haberimize...


Sızıntılarıyla bilinen Twitter hesabı @evleaks, hesabında yeni bir render görsel paylaştı. Görsel, fiziksel klavyeye sahip bir BlackBerry modelini andırıyor. Dikkat çekici olan taraf ise, fiziksel klavyenin hemen üzerinde sanal tuşlar ve sanal klavye yer alıyor. Bu tuşlar da yeni BlackBerry'de yeni nesil Android sürümünün kullanılacağını gösteriyor denilebilir.


BlackBerry'nin CEO'su John Chen, Android telefon üretmeye karşı olmadıklarını, ama bunun yapılırken telefonların güvenliği konusunda taviz verilmemesi gerektiğini bildirmişti.


Yeni bilgiler geldikçe haberdar edeceğiz.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Android'li Blackberry İçin Yeni Görsel Sızdırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement