Yüreğir Belediyespor Kulübü, U-14 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'nda başarılı oldu - Son Dakika
Spor

Yüreğir Belediyespor Kulübü, U-14 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'nda başarılı oldu

Yüreğir Belediyespor Kulübü, U-14 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası\'nda başarılı oldu

Bursa'da düzenlenen U-14 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'nda Yüreğir Belediyespor Kulübü sporcuları 1 Türkiye Şampiyonluğu, 1 ikincilik, 1 üçüncülük ve 1 de Türkiye rekoru elde etti. Hatice Nur sırıkla atlamada Türkiye Şampiyonu olurken, Azra Saygı uzun atlamada Türkiye 2.'si ve Berat Kor 60 metre koşuda Türkiye 3.'sü olarak başarılı bir performans sergiledi. Yüreğir Belediyespor Kulübü Atletizm takımı toplamda 4 madalya kazanarak büyük bir sevinç yaşadı ve gelecek yarışlarda daha fazla madalya kazanacaklarına söz verdiler.

31.01.2024 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da düzenlenen U-14 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'nda Yüreğir Belediyespor Kulübü sporcuları 1 Türkiye Şampiyonluğu, 1 ikincilik, 1 üçüncülük ve 1 de Türkiye rekoru elde etti.

U-14 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası Bursa'da yapıldı. Altyapısından yetiştirdiği sporcularla yarışlara katılan Yüreğir Belediyespor Kulübü'nden Hatice Nur, sırıkla atlamada Türkiye Şampiyonu oldu.

Mavi turunculu ekipten, Azra Saygı, ise uzun atlamada Türkiye 2.'si olurken Berat Kor, 60 metre koşuda Türkiye 3.'sü olurken, uzun atlamada Türkiye rekoru kırdı.

2 altın, 1 gümüş, 1 bronz olmak üzere toplamda 4 madalya toplayan Yüreğir Belediyespor Kulübü Atletizm takımı ödül töreninde büyük sevinç yaşarken, madalyaların artarak devam edeceğinin sözünü verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yüreğir Belediyespor Kulübü, U-14 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'nda başarılı oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement