Yıldız Kızlar, Neslihan Erdoğan'a Emanet - Son Dakika
Spor

Yıldız Kızlar, Neslihan Erdoğan'a Emanet

Yıldız Kızlar, Neslihan Erdoğan\'a Emanet

Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Neslihan Erdoğan, Yıldız Kızlar Milli Takımı’nın başına geçti.

04.05.2014 17:39

Korkuteli Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi öğretmenlerinden Neslihan Erdoğan, Yıldız Kızlar Milli Takımı'nın başına geçti. Yıldız Kızlar Güreş Milli Takımı'nda yeni göreve başlayan Cengiz Elbeye Güreş Eğitim Merkezi'nin antrenörü Neslihan Erdoğan kendisine şans veren Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Hamza Yerlikaya'ya teşekkür etti.

2000-2006 yıllarında profesyonel olarak güreştikten sonra 2009 yılında Korkuteli Güreş Eğitim Merkezi'nde antrenörlük yapmaya başlayan Erdoğan, "Bu benim milli takımdaki ilk görevim. Beni bu göreve uygun gördüğü için başkanımız Hamza Yerlikaya'ya çok teşekkür ediyorum. Elimden geldiği kadar sporcularımıza yardımcı olacağım. Görevimi başarı ile sürdüreceğim" dedi.

Sporculuk yıllarında başının açık olduğundan bahseden Erdoğan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, kamuda başörtüsünün serbest bırakılmasında öncülük yaptığı için de teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yıldız Kızlar, Neslihan Erdoğan'a Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement