Yelkende, Yarıyıl Kupası Coşkusu Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Yelkende, Yarıyıl Kupası Coşkusu Sona Erdi

Yelkende, Yarıyıl Kupası Coşkusu Sona Erdi

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından iki ayakta gerçekleştirilen Yarıyıl Kupası yarışları sona erdi.

09.02.2014 15:23

Türkiye Yelken Federasyonu tarafından iki ayakta gerçekleştirilen Yarıyıl Kupası yarışları sona erdi. Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli, 2016-2020 Olimpiyat Oyunları'na giden yolda önemli adımlar attıklarını söyledi.

Yarıyıl Kupası'nın ilki 30 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında İzmir Urla'da düzenlenirken, ikincisi ise 4-8 Şubat tarihleri arasında Muğla Yalıkavak'ta gerçekleştirildi. Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin de katıldığı yarışlar sonunda Milli Takım kadroları yavaş yavaş belirlenmeye başlanmış oldu.

Göreve gelmeleriyle birlikte ilk ulusal yarışlarını düzenlediklerini belirten Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Serhat Belli, "Yoğun çalışma tempomuzda yeni dönemin hazırlıklarını sürdürüyoruz. Yarıyıl Kupası yarışlarına ev sahipliği yapan Ali Rıza Mete Urla İzmir Yelken Kulübü ile Muğla Yalıkavak Yelken Kulübü organizasyonlara önemli katkılarda bulundu. Bizlere bu yarışlarda ev sahipliği yapan, Urla Belediye Başkanımız Selçuk Karaosmanoğlu'na, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan'a, Ali Rıza Mete Urla Yelken Kulübü'nü yelken camiasına kazandıran, yelken sporuna gönül veren Ali Rıza Mete'ye ve Urla Yelken Kulübü ile Yalıkavak Yelken Kulübü yöneticilerine çok teşekkür ederiz" dedi.

"OLİMPİYAT YOLUNDA ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYORUZ"

Belli, 2016-2020 Olimpiyat Oyunları'na giden yolda önemli adımlar attıklarını vurgulayarak, "Yarıyıl Kupası yarışlarıyla birlikte Olimpik Milli Takımlarımız oluşmaya başlıyor. Bundan sonra gerek Türkiye Yelken Federasyonu yönetimi ve teknik kadroları, gerekse spor kulüpleri, antrenör ve sporcular olarak çok çalışacağız. Kulüplerimiz, antrenörlerimiz, sporcularımız ve velilerimiz de özveride bulunacak. Biz de federasyon yönetimi olarak, başarı için onlara gereken desteği vereceğiz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yelkende, Yarıyıl Kupası Coşkusu Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement