Yelkencilerin Başarıları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Yelkencilerin Başarıları Sürüyor

Yelkencilerin Başarıları Sürüyor

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Kulübü sporcuları başarılı sonuçlar almayı sürdürüyor.

24.08.2013 10:58

Dünya Şampiyonu olan Anıl Çetin ise 30 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı tarafından kabul edilecek ve Arjantin'de olimpiyat oylamasına katılacak.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken kulübü sporcularından Mert Önder geçtiğimiz hafta İzmirde düzenlenen Urla International Optimist Regatta Yarışları'nda 2000 doğumlu sporcular arasında şampiyon oldu. Yunanistan ve Türkiye'den 180 sporcunun katıldığı organizasyonda Mert Önder genel klasman 2. si olarak büyük bir başarıya imza attı.

Dünya ve Avrupa şampiyonu yelkenci Anıl Çetin ise 30 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı'nda düzenlenecek olan resepsiyonda Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından kabul edilecek.

Anıl Çetin ayrıca, Arjantin de yapılacak olan 2020 Olimpiyatları'nın hangi ülkede yapılacağına dair oylamaya da katılacak. Milli Olimpiyat Komitesi ile Arjantin'e gidecek olan sporcu orada Türkiye'yi ve Bodrumspor'u temsil edecek.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya gençlerin bu başarılarından büyük guru duyduğunu ifade ederek, "Yelkencilerimiz bizleri gururlandırıyor. Anıl'ın ardından Mert'te güzel dereceler kazandı. Kulübümüzdeki birçok sporcu başarılı ve yöneticileri ile birlikte azimle çalışıyor. Ben kendilerine bu güzel sonuçları Bodrum halkına hediye ettikleri için bu gururu bizlere yaşatıkları için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Yelkencilerin Başarıları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement