WUSHU Antrenörlerine Mazbata Verildi - Son Dakika
Spor

WUSHU Antrenörlerine Mazbata Verildi

WUSHU Antrenörlerine Mazbata Verildi

WUSHU Federasyonu Üst Kurul Üyesi ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu Genel Kordinatörü Abdulaziz Velioğlu Ūst Kurul Ūyelik Mazbatasını

03.02.2016 12:48

WUSHU Federasyonunda görev mazbataları verildi

Türkiye WUSHU Federasyonu Üst Kurul Üyesi ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu Genel Kordinatörü Abdulaziz Velioğlu Ūst Kurul Ūyelik Mazbatasını Antalya'da Türkiye WUSHU Federasyonu Başkanı Abdurahman Akyūz'den aldı.

Mazbatasını alan Velioğlu da Türkiye WUSHU Federasyonu yeni kurul üyeliklerine seçilen Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinin Sanda Antrenör kurulu ve Hakemler Kurulu üyelerine üyelik mazbatalarını verdi.

Batmanda Sanda Antrenörler Kurulu Bayanlar üyeliğine seçilen Halime Aslan ve Gençlik Spor Akademisi Başkanı ve Milli Takım Antrenörū Murat Bulut'a Sanda Antrenörler Kurulu üyelik mazbatasını veren Velioğlu, kendilerine başarılar diledi.

Mazbataların verilmesiyle ilgili kısa bir açıklama yapan Abdulaziz Velioğlu; "Türkiye WUSHU Federasyonu yeni kurulları belirlendikten sonra, kurullara seçilen antrenör ve hakem kurulu üyelerine mazbataları verilmeye başlandı. Sorumlu olduğumuz Doğu ve Düneydoğu illerinde de kurullara seçilen arkadaşlara mazbatalarını verme görevimizi yerine getirerek bu arkadaşlarımıza mazbatalarını verdik. Göreve seçilip mazbatasını alan antrenör ve hakem kurulu üyelerini kutlayarak kendilerine başarılar diledik" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor WUSHU Antrenörlerine Mazbata Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement